Sport

”Craiul” Silvio Berlusconi nu se oprește! Nuntă simbolică pentru a oficializa legătura cu iubita mai tânără cu 50 de ani. Video

Problemele de sănătate și scandalurile sexuale nu-l împiedică pe Silvio Berlusconi să mai facă o nuntă cu o iubită mai tânără cu jumătate de secol. Simbolică, acum, din pricina copiilor, speriați că pierd moștenirea.
21.03.2022 | 14:47
Craiul Silvio Berlusconi nu se opreste Nunta simbolica pentru a oficializa legatura cu iubita mai tanara cu 50 de ani Video
La 85 de ani, Silvio Berlusconi și-a oficializat noua relație. Nu a fost vorba despre Starea Civilă sau despre o căsătorie religioasă, dar, la evenimentul numit ”festival al iubirii”, nu a lipsit tortul. Foto: twitter
ADVERTISEMENT

În 2020, Silvio Berlusconi, cel ce a condus timp de 31 de ani AC Milan, rupea ultima sa legătură amoroasă, cu Francesca Pascale. O doamnă în vârstă de 34 de ani. N-a stat însă multă vreme singur. Iar sâmbătă, fără preot sau semnătură la Starea Civilă, transformând nunta într-un ”festival al iubirii”, și-a oficializat relația cu noua sa cucerire.

Silvio Berlusconi a renunțat la o nuntă clasică din pricina copiilor

Evident, confirmând înclinația sa pentru femeile tinere, aleasa are cu 53 de ani mai puțin. Este vorba despre Marta Fascina, deputat în partidul fostului premier, Forza Italia.

ADVERTISEMENT

În ianuarie, de ziua Martei, Silvio Berlusconi își exprima deschis, pe Facebook, într-o campanie de imagine pentru prezidențiale, dragostea pentru aceasta. Între timp, s-a retras din cursă. Din motive medicale. Dar a vrut să-și oficializeze relația.

N-au fost însă de acord cei cinci copii ai săi. Din cele două căsătorii anterioare. Care erau speriați de ideea că Marta Fascina va putea emite pretenții la averea fostului premier, în valoare de peste 5 miliarde de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Așa se face că, până la urmă, sâmbătă n-a fost o nuntă oficială. Nici din perspectiva actelor, nici în fața bisericii.

”Legătura de dragoste, stimă și respect care mă leagă de Marta Fascina este atât de puternică încât nu are nevoie de formalitățile unui mariaj”, a spus Berlusconi.

ADVERTISEMENT

El a numit evenimentul drept un ”festival al dragostei”. Iar faptul că au fost prezenți, între cele câteva zeci de invitați, și patru dintre copii – Marina, Barbara, Eleonora și Luigi-, iar Pier Silvio a lipsit fiind în carantină, din pricina Covid, arată că, din partea familiei, a primit binecuvântarea.

Cine este noua soție a fostului premier italian Silvio Berlusconi

Iubita lui Silvio Berlusconi, Marina Fascina, este absolventă de literatură calabreză la Universitatea Sapienza din Roma. Are peste 16.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram, unde postează în principal conținut politic.

ADVERTISEMENT

Ea are, de asemenea, peste 5.000 de urmăritori pe Facebook. Și aici, marea majoritate a postărilor sunt legate de activitatea sa ca parlamentar din partea Forza Italia.

Un eveniment care a născut o mulțime de controverse

Evenimentul de sîmbătă a născut o mulțime de discuții. Dincolo de diferența de vârstă care-i separă pe cei doi amorezi, 53 de ani. Taxată, de malițioși, cu comentarii legate de faptul că despărțirea de fosta iubită, Francesca Pascale, a fost cauzată de…vârsta acesteia, 34 de ani.

Evident, s-a vorbit îndelung despre faptul că Berlusconi a fost obiectul mai multor scandaluri sexuale cu prostituate. Și este încă judecat pentru mituirea martorilor într-un caz de prostituție pentru minori.

De altfel, el a fost condamnat pentru că a plătit 6 milioane de lire sterline prostituatei marocane minore Karima El Mahroug. Cunoscută și sub numele de „Ruby the heart-theler”, aceasta ar fi fost recompensată pentru servicii sexuale între februarie și mai 2010. Și pentru că a participat la una dintre numeroasele petreceri sexuale „bunga bunga” ale lui Berlusconi, organizate la vila sa privată. Ulterior, Berlusconi a fost găsit nevinovat la apel.

Un alt subiect fierbinte a fost cel legat de locație. Villa Gernetto, din orașul Lesmo, la nord de Milano. Și aceasta pentru că aici își are sediul Universitas Libertatis.

Proiect pe care, în 2007, îl promova prin faptul că îl va aduce să vorbească despre valorile liberalismului pe bunul său prieten, Putin. Iar dacă acesta nu a ajuns la catedră, cum nu au făcut-o nici George W.Bush sau Josè Maria Aznar, a făcut-o sexologul Sara Negrosini. Pentru cursurile de vorbit în public și limbaj al corpului.

ADVERTISEMENT