Fotbal intern

Silviu Bălace, fost fotbalist la Dinamo, suspendat un an după bătaia generală în care a fost implicat. GALERIE FOTO

24.10.2019 | 20:06
Momentul în care s-a produs bătaia generală în care a fost implicat şi fostul jucător al lui Dinamo Silviu Bălace. Sursă foto: sporttim.ro
ADVERTISEMENT

Silviu Bălace, fostul fotbalist de la Dinamo București, Poli Timișoara și FC Vaslui, a fost implicat într-o bătaie generală la un meciul din Liga 5 din județul Timiș, dintre ACS Galaxy Electrometal Timișoara și Progresul Gătaia. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

UPDATE, 24 octombrie, ora 20.05. Silviu Bălace, fostul fotbalist de la Dinamo, și trei jucători de la echipa sa au fost suspendați câte un an de AJF. M,ai mult, gruparea din Liga 5 are de plătit o amendă de 5.000 de lei și va avea terenul suspendat cinci etape, anunță liga2.prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Silviu Bălace, fost fotbalist la Dinamo, implicat într-o bătaie generală la un meci din Liga 5

Sporttim.ro anunță că partida dintre dintre ACS Galaxy Electrometal Timișoara și Progresul Gătaia s-a terminat în minutul 82, după ce s-a produs o bătaie generală în care a fost implicat și Silviu Bălace. În momentul în care oaspeții conduceau cu 3-1 s-a produs un scandal între jucători și suporteri.

Silviu Bălace (40 de ani), jucător care a fost campion cu Dinamo și care este antrenor-jucător la Galaxy Electromotor, a părăsit suprafața de joc și a sărit gardul pentru a merge la un spectatori, pe care l-a și lovit, anunță sursa citată mai sus. Mai mult, alți trei fotbaliști care evoluează pentru echipa lui Bălace l-au ajutat și a fost nevoie de intervenția polițiștilor și a doctorilor de pe ambulanță.

ADVERTISEMENT

“Îi vom audia pe toţi!”

„Îi vom audia pe toți, se vor depune și probe. Există filmări. Vom audia atât observatorii, cât și brigada de arbitri. Cu siguranță vor fi suspendări. Va dura ceva, dar vom publica apoi deciziile pe site-ul AJF-ului”, a declarat președintele Comisiei de Disciplină a AJF Timiș, Eugen Iercu, pentru expressdebanat.ro.

Sursă foto: sporttim.ro