Fotbal intern

Silviu Balaure, gol de generic în meciul cu Chiajna. Cui i-a dedicat reușita. Video

24.08.2018 | 22:41
Silviu Balaure, gol de generic în meciul cu Chiajna. Cui i-a dedicat reușita. Video
Silviu Balaure, gol de generic în meciul cu Chiajna-Astra

Silviu Balaure a reușit să deschidă scorul în partida disputată de Astra Giurgiu la Chiajna, în compania Concordiei. Mijlocașul Astrei a marcat primul gol al partidei, printr-o acțiune superbă, în minutul 56.

Astralii au reușit să recupereze mingea la centrul terenului și au pornit repede pe contraatac. Mingea a ajuns la Neluț Roșu, care l-a angajat în flancul stâng pe Silviu Balaure. Acesta a reușit un dribling scurt, pentru ca apoi să îl execute pe Caparco cu o execuție uluitoare de la marginea careului de 16 metri, în stilul legendarului atacant italian, Alessandro Del Piero.

Silviu Balaure, gol în meciul cu Chiajna. Dedicație pentru Alexandru Ioniță

Imediat după gol, Silviu Balaure s-a dus spre banca formației sale, de unde a scos un maieu pe care scria „Pentru A. Ioniță”. Cei doi au fost colegi la Astra timp de un sezon și jumătate, până când Ioniță a fost transferat de către cei de la CFR Cluj. Cu toate că a ajuns campion al României alături de ardeleni, mijlocașul ofensiv nu este tocmai mulțumit de rolul său în echipa campioană. “Am jucat foarte puţin de când am venit, am nevoie să joc cât mai mult. Pot să fac eu cantonamente… degeaba, am nevoie de joc, am nevoie de minute şi sunt sigur că o să-mi revin”, spunea Ioniţă, în urmă cu o lună. Între timp, acesta pare să își fi revenit, reușind să marcheze în meciul cu FC Voluntari.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri