Fotbal intern

Silviu Balaure, operat de urgență în Turcia! Cât va lipsi atacantul de la Astra Giurgiu

10.10.2018 | 19:48
Silviu Balaure operat de urgenta in Turcia Cat va lipsi atacantul de la Astra Giurgiu

Gigi Mulțescu întâmpină probleme în pauza competițională datorată meciurilor echipei naționale a României cu Lituania și Serbia din Grupa 4, Seria C, din Liga Națiunilor, după ce Silviu Balaure a fost operat de urgență în cursul zilei de miercuri.

Silviu Balaure nu a putut evolua în ultimele trei meciuri jucate de Astra Giurgiu sub comanda lui Gigi Mulțescu, toate acestea deoarece atacantul în vârstă de 28 de ani a întâmpinat mari probleme după o accidentare mai veche la umăr, anunță prosport.ro.

Silviu Balaure, operat de urgență! Astra a plătit 10.000 de euro

Atacantul în vârstă de 22 de ani care a fost titular în perioada în care Marius Măldărășanu o pregătea pe Astra Giurgiu s-a operat miercuri la o clinică din Turcia și va reveni la antrenament după aproximativ o lună. Silviu Balaure suferea de o problemă mai veche care necesita o intervenție, iar echipa patronată de Ioan Niculae a suportat toate cheltuielile, aproximativ 10.000 de euro, anunță sursa citată mai sus.

Cotat de site-urile de specialitate la 900.000 de euro, Silviu Balaure a ajuns la Astra Giurgiu în luna iulie a anului 2016, iar contractul său cu fosta campioană a României este valabil până în iunie 2020. În tricoul Astrei Giurgiu a bifat 61 de prezențe, a înscris 10 goluri și a oferit 7 pase decisive. Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru Minaur Baia Mare și ACS Poli Timișoara.

Silviu Balaure se duelează cu Dan Nistor în meciul Astra - Dinamo
Duelul dintre Silviu Balaure și Dan Nistor în Astra – Dinamo

CFR Cluj a negociat cu Astra pentru Silviu Balaure

În perioada de mercato din vară, Silviu Balaure a fost pe lista de transferuri a celor de la CFR Cluj. Oficialii campioanei României au negociat cu Astra Giurgiu pentru atacantul în vârstă de 22 de ani, iar aceștia erau dispuși să îi ofere fotbalistului un salariu lunar de 11.000 de euro, deși la Astra încasează 6.000 de euro. Negocierile dintre cele două părți nu s-au concretizat, iar Silviu Balaure a rămas la grupara patronată de Ioan Niculae.