Life
notix pixel id

Silviu Biriș, prădat într-un restaurant din Focșani: ”Cineva cu o haină identică a produs ‘schimbul’ ”

Celebrul Silviu Biriș a fost furat într-un restaurant din Focșani, acolo unde se afla alături de câțiva prieteni și colegi de breaslă. Haina vedetei, cu tot cu obiectele personale, a fost luată de un necunoscut.
03.12.2021 | 16:07
Silviu Biris pradat intrun restaurant din Focsani Cineva cu o haina identica a produs schimbul
Silviu Biriș a rămas fără bunuri după ce a fost furat într-un restaurant din Focșani. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ziua de 1 Decembrie 2021, când ne-am sărbătorit țara și poporul, rămâne o amintire deloc plăcută pentru Silviu Biriș.

Silviu Biris a fost furat într-un local din Focșani

Actorul ”Teatrului Național I.L. Caragiale” din București se afla în deplasare, la Focșani, atunci când, prezent într-un restaurant, s-a trezit fără haină și fără bunurile din buzunarele obiectului vestimentar.

ADVERTISEMENT

Nepotul Vetei Biriș nu și-a dat seama de faptul că a fost furat până în momentul în care a dorit să părăsească locația cu pricina și a constatat că îi lipsesc bunurile, mai precis cheile de la mașină.

La acest gest s-a ajuns și din cauza faptului că, spune actorul, geaca sa pe care a lăsat-o în cuier era asemănătoare cu o altă haină.

ADVERTISEMENT

Astfel, cineva a produs ”schimbul” și nu s-a mai întors la localul de unde a plecat cu bunurile lui Silviu Biriș. Tocmai de aceea, din dorința de a-și recăpata ceea ce îi aparține, după cele întâmplate, ”actorul lui Dumnezeu”, așa cum i se mai spune de când a absolvit Teologia, a făcut un apel public pe pagina personală de Facebook, în speranța că cineva, poate chiar cel vinovat, va vedea și îi va returna haina și cheile.

”Cineva cu o haină identică a produs ‘schimbul’ ”

”Pe 1 Decembrie am luat masa la Restaurant Casa Vrânceană. Am lăsat haina în cuier. La plecare haina mea nu mai era haina mea. Era identică dar cu alte obiecte în buzunare decât ce aveam eu.

ADVERTISEMENT

Cineva cu o haină identică a produs “schimbul”. Vă rog dacă puteți să distribuiți și uite așa reușesc să intru în posesia cheilor de la mașină. Vă mulțumesc anticipat!”, a scris Silbiu Biriș pe pagina personală de Facebook.

Actorul a absolvit Universitatea de Teologie ”Justinian Patriarhul”

Până la 48 de ani, Silviu Biriș a trecut printr-un divorț, a devenit tată de două ori, iar pe plan profesional a bifat actoria, dar și multe proiecte de televiziune.

ADVERTISEMENT

Surpriza cea mai mare pentru apropiații și fanii lui a fost momentul în care actorul a decis să urmeze calea bisericească. Biriș a urmat cursurile Universității de Teologie ”Justinian Patriarhul”, secția Pastorală, dorindu-și să se înțeleagă mai bine pe el, dar și pe Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

”Încă nu ştiu dacă voi practica preoţia pentru că trebuie să trec prin practicarea canoanelor bisericeşti. În cazul meu, nu pot deveni preot decât dacă mă fac călugăr“, mărturisea actorul, conform Adevarul.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE