Fotbal international

Silviu Bogdan, omul care l-a descoperit pe Mihăilă: „Greu va mai pierde primul 11 la Parma“. Exclusiv

14.03.2021 | 18:57
Silviu Bogdan omul care la descoperit pe Mihaila Greu va mai pierde primul 11 la Parma Exclusiv
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă a făcut un meci excelent pentru Parma în victoria 2-0 cu AS Roma. Olteanul a deschis scorul din centrarea lui Dennis Man şi a fost un pericol constant pentru apărarea capitolinilor. Silviu Bogdan, cel care l-a descoperit pe Mihăilă, spune că evoluţiile tânărului fotbalist vor fi din ce în ce mai bune şi va deveni titular incontestabil.

Silviu Bogdan: „Greu va mai pierde primul 11“

Silviu Bogdan este cel care l-a descoperit pe Valentin Mihăilă şi l-a adus la Universitatea Craiova. A avut mereu încredere în valoarea elevului său şi, anul trecut, înainte de transferul la Parma, a declarat că Mihăilă pe o sumă-record pentru fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Încă din luna octombrie, când Mihăilă chinuit de o pubalgie nu debutase pentru Parma, Silviu Bogdan a declarat că olteanul va reuşi la Parma. După meciul excelent pe care Mihăilă l-a făcut contra Romei, Silviu Bogdan l-a lăudat din nou pe fostul oltean.

„Eu tot am spus de cei doi că au valoare. Referitor la Vali (n.r. – Mihăilă), am spus că va evolua din ce în ce mai bine.

ADVERTISEMENT

Dacă fac o comparație Craiova – Parma, la Craiova a reușit să înscrie mai târziu. În schimb, la Parma, a reușit să înscrie foarte repede și aceste evoluții și goluri îi vor da și mai multă încredere. E important că într-un timp relativ scurt a reușit să se impună. Greu va mai pierde primul 11.

Important este ca Parma să rămână în Serie A atât pentru continuitatea lui în cadrul echipei, cât şi pentru nivelul campionatului la care trebuie să rămână. Acum, la Parma, grupul este foarte important. Greșelile personale să fie mai puţine și evoluțiile lui Vali să fie din ce în ce mai consistente“, a declarat Silviu Bogdan, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Silviu Bogdan a crezut întotdeauna în calităţile lui Valentin Mihăilă, motiv pentru care a păstrat 20% procente dintr-un viitor transfer în momentul în care l-a cedat Universităţii Craiova. Mutarea la Parma i-a adus milioane de euro.

Valentin Mihăilă, două goluri în două etape

Valentin Mihăilă a ajuns la al doilea gol consecutiv în Serie A. După ce a spart gheaţa în runda precedentă cu Fiorentina, marcând pentru 3-2 în minutul 90, olteanul a punctat şi în poartea Romei, după o centrare a lui Dennis Man.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru cei doi români, partida cu Fiorentina s-a terminat la egalitate, 3-3, după un autogol al lui Iacopini în minutul 90+4. ÎN etapa 27, istoria nu s-a mai repetat, iar Parma a câştigat cu 2-0 contra Romei, primul succes după trei luni şi jumătate.

ADVERTISEMENT