Life

Silviu Gheorghe Trufaș, concurentul care i-a șocat pe jurații de la Chefi la cuțite. Consumă produse expirate

Silviu Gheorghe Trufaș este participantul de la Chefi la cuțite care i-a lăsat mască pe jurați. Mănâncă produse care au termenul depășit.
26.09.2022 | 15:20
Silviu Gheorghe Trufas concurentul care ia socat pe juratii de la Chefi la cutite Consuma produse expirate
Silviu Gheorghe Trufaș, participantul de la Chefi la cuțite, care i-a lăsat mască pe jurați. Mănâncă produse care au termenul depășit. Sursa foto: a1 / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Concurentul care i-a șocat pe cei trei bucătari de la Antena 1 poate fi urmărit în ediția de luni, 26 septembrie, odată cu revenirea pe micile ecrane a prezentatoarei Gina Pistol. Bărbatul consumă produse expirate.

Silviu Gheorghe Trufaș, participantul de la Chefi la cuțite, care i-a lăsat mască pe jurați. Mănâncă produse care au termenul depășit

Silviu Gheorghe Trufaș este unul dintre participanții de la Chefi la cuțite care îi lasă mască pe jurați nu prin felul în care gătește, ci prin dezvăluirile sale. Concurentul a povestit că nu aruncă la gunoi produsele cu termen expirat.

ADVERTISEMENT

Bărbatul consumă alimente alterate chiar și după un an, totul începând din perioada copilăriei sale, la sat, acolo unde părinții nu aveau frigider pentru a depozita mâncarea. În plus, candidatul de la Antena 1 susține că stilul său de viață este și un manifest pentru a face economie.

„Consum produse expirate chiar și după un an! Eu, de obicei, fac mâncare din orice, dar în principal, ingredientele pe care le folosesc sunt ingrediente expirate. Totul a început prin prisma faptului că, la sat, nu am avut frigider.

ADVERTISEMENT

Mama sau bunica nu se uitau la data expirării. Am acea mâncare în frigider, expiră mâine. O arunc? Nu, dă-mi-o mie! Cele mai vechi lucruri pe care le-am încercat au fost iaurturi de 8 sau 10 luni”, a spus Silviu Gheorghe Trufaș, notează a1.ro.

Silviu Gheorghe Trufaș: ”Spun aceste lucruri și ca o satiră”

Silviu Gheorghe Trufaș a mai adăugat că în momentul de față nu are soție sau iubită, însă le-a propus fostelor partenere de viață să încerce stilul său alimentar. Toate au fost uimite de felul în care trăiește bărbatul.

ADVERTISEMENT

„Nu am iubită sau soție, dar când am avut, a vrut să încerce astfel de alimente și a fost uimită. Spun aceste lucruri și ca o satiră legată de faptul că se face risipă de mâncare”, a mai completat concurentul de la Chefi la cuțite.

În această seară, începând cu ora 20:30, telespectatorii vor vedea cu ce preparat a intrat în competiția culinară de la Antena 1, dar și cum va fi jurizat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT