Fostul mare portar a fost implicat într-un accident soldat cu un mort: “Silviu Lung e VINOVAT!” Verdict: “Riscă PUŞCĂRIA!”

Detaliile provenite ulterior arată că cel vinovat de producerea accidentului este chiar Silviu Lung. Se pare că fostul portar al naţionalei a aflat despre faptul că o persoană a decedat în...
08.01.2014 | 17:00
Fostul mare portar a fost implicat intrun accident soldat cu un mort Silviu Lung e VINOVAT Verdict Risca PUSCARIA

Detaliile provenite ulterior arată că cel vinovat de producerea accidentului este chiar Silviu Lung. Se pare că fostul portar al naţionalei a aflat despre faptul că o persoană a decedat în accident şi este conştient de gravitatea incidentului, aflîndu-se în stare de şoc, la spital, unde plînge în hohote.

“Este vorba despre o pătrundere pe contrasens, iar lipsa de vizibilitate din cauza ceţii foarte dense a favorizat producerea accidentului. Se va deschide un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală. În acea zonă este o curbă mică, cu linie continuă, unde depăşirea este interzisă. S-a intervenit cu un utilaj de descarcerare. Silviu Lung era singur în maşină şi, se pare, că el a intrat pe contrasens. Urmează o expertiză care va determina cauzele producerii accidentului, dar şi viteza de deplasare. DN 56, care leagă Craiova de Calafat nu e unul de risc ridicat, cu atît mai puţin porţiunea pe care s-a produs accidentul”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvînt al IPJ Dolj, pentru B1 TV şi DolceSport.

“Cel mai grav este tînăra”

“Un tînăr de 15 ani şi o tînără de 16 ani, care se aflau în maşină cu tatăl lor, cel care a şi decedat. A mai sosit şi un bărbat de 57 de ani. Cel mai grav este tînăra de 16 ani. Starea ei este alterată acum, este în stabilizare. În momentul de faţă nu ştim cît de traumatizaţi psihic sînt cei loviţi”, a explicat Cristina Geormăneanu, purtător de cuvînt spitalul judeţean Craiova, pe acelaşi post TV.

“Am primit de la voi o veste foarte proastă. Eu mă aflu acum la spital cu mama mea, nu ştiam de acest accident suferit de fostul meu coleg. Sper din tot sufletul ca Silvică o să se facă bine şi o să îşi revină cît mai repede. Mă rog la Dumnezeu pentru starea lui de sănătate”a declarat Aurică Ţicleanu pentru FANATIK.

“Eu sînt în Olanda şi am primit informaţii despre accidentul lui nea Silvică. Sper din tot sufletul că va scăpa cu bine din acest nefericit eveniment mai ales că din cite am auzit eu a murit şi un om în urma impactului dintre cele două maşini. Pe seară o să mă informez mai bine despre starea de sănătate a dînsului”a vorbit şi Ovidiu Stîngă pentru FANATIK.

“Este traumatizat”

“O adevărată tragedie, dar, din fericire, am înţeles că Silviu este în afara oricărui pericol. Din păcate, accidentul s-a soldat cu un mort şi acum Silvică riscă puşcăria. Este traumatizat, în stare de şoc, e şi normal. Totuşi, nu-mi explic ce căuta pe la Radova, nu cunosc să aibă treburi pe acolo. În orice caz, eu îl cunosc bine, nu este un şofer care să aibă mania vitezei, chiar era foarte precaut la volan”, a spus Rodion Cămătaru.

“Silviu Lung şi-a revenit acum. Are nişte traumatisme la cap, însă e în afara pericolului. Am vorbit cu el, era sub şocul incidentului. Cu familia ce puteam să vorbesc? Erau îngrijoraţi de starea lui. L-au dus la tomograf, să-i facă investigaţiile medicale. Era foarte marcat de finalul accidentului, din ce l-am văzut eu cît am discutat. Marcat pentru că ştia că a murit un om… Se pare că fata care fusese grav lovită, şi-a mai revenit, chiar dacă iniţial starea ei era foarte gravă. Nu pot şti eu dacă a fost el vinovat, cert este că e foarte marcat. A murit un om tînăr, au rămas doi copii fără tată…”, a declarat Sorin Cîrţu la DolceSport.

“Să sperăm că va trece peste această situaţie grea. Este la tomografie momentan, în stare de şoc. Toţi cei din Craiova sîntem alături de el şi de familia dînsului şi sperăm să treacă peste această nenorcire. Sîntem alături şi de cealaltă familie implicată în accident. Din păcate, se întîmplă tot maid es astfel de accidente la noi în ţară. Peste 100 de persoane au venit la spital să-l susţină pe Silviu”, a declarat Pavel Badea la DolceSport.

 

Tags: