Fotbal international

Silviu Lung Jr. a apărat un penalty în Turcia! Kayserispor “s-a distrat” cu ocupanta locului 2. Video

10.12.2018 | 21:43
Silviu Lung Jr a aparat un penalty in Turcia Kayserispor sa distrat cu ocupanta locului 2 Video

Silviu Lung Jr. a apărat un penalty în partida câștigată de Kayserispor cu scorul de 3-0 în deplasarea de pe terenul ocupantei locului 2 în Turcia, Kasimpașa. Portarul român a fost salvat de bara transversală la încă o lovitură de la 11 metri executată de gazde. Cristian Săpunaru a fost și el integralist și a primit cartonaș galben în minutul 73.

Toată lumea se aștepta la o victorie a celor de la Kasimpașa în partida jucată împotriva lui Kayserispor, echipa românilor Silviu Lung Jr. și Cristian Săpunaru. Situația a fost însă cu totul alta în teren! Scorul a fost deschis de Chery în minutul 21, din lovitură de la 11 metri, iar fostul portar al Astrei Giurgiu a ieșit la rampă în minutul 37, când a apărat penalty-ul executat de Diagne. Lung Jr. a stat nemișcat până în momentul în care jucătorul senegalez a șutat mingea, apoi s-a aruncat în partea stângă și a scos-o în corner. Vezi AICI VIDEO cu parada lui Silviu Lung Jr.

Silviu Lung Jr. a apărat un penalty în Kasimpașa – Kayserispor 0-3

Arbitrul întâlnirii a mai acordat un penalty pentru gazde în repriza secundă, însă Lung Jr. a fost salvat de bara transversală în minutul 69, pentru ca Turuc să facă 2-0 pentru Kayserispor după doar un minut. Mensah a marcat pentru 3-0 în minutul 80, iar ecipa lui Silviu Lung Jr. și Cristian Săpunaru a ieșit din zona retrogradării. După 15 etape jucate, Kayserispor se află pe locul 15 în campionatul Turciei, cu 15 puncte, la un singur punct distanță de Erzurum și Fenerbahce, echipe aflate pe locuri de retrogradare. De cealaltă parte, Kasimpașa rămâne pe locul 2, cu 26 de puncte, la 7 lungimi în spatele liderului Basaksehir.

Echipele trimise în teren în Kasimpașa – Kayserispor 0-3

Kasimpașa (4-2-3-1): Kose – Popov, Ben Yousseff, Sari, Veigneau – Pavelka, Sadiku – Trezeguet, Serbest, Eduok – Diagne

Kayserispor (4-2-3-1): Lung Jr. – Gulen, Săpunaru, Kana-Biyik, Turan – Mensah, Cinaz – Turuc, Chery, Basacikoglu – Bulut