Fotbal international

Silviu Lung Jr., accidentare după un meci eroic cu Galatasaray! „Sunt la spital!” Cât va lipsi. Exclusiv

24.11.2020 | 21:04
Silviu Lung Jr accidentare dupa un meci eroic cu Galatasaray Sunt la spital Cat va lipsi Exclusiv
ADVERTISEMENT

Silviu Lung Jr. a făcut un meci mare pentru Kayserispor împotriva lui Galatasaray, reușind șapte parade în prima repriză, recordul sezonului în campionatul Turciei, dar a ieșit plângând de pe teren, după ce a suferit o accidentare și a fost schimbat la pauză.

Retras de la echipa națională, Silviu Lung Jr. este titular de bază la Kayserispor, cu care se află pe locul 18 în prima ligă din campionatul Turciei, cu șapte puncte după opt etape, însă clasamentul din Superligă este foarte strâns.

ADVERTISEMENT

Kayserispor, echipa la care mai joacă Săpunaru, dar și ultimul transfer al turcilor, Denis Alibec, a făcut un meci mare pe Ali Sami Yen, unde a scos un rezultat de egalitate, chiar în zece oameni și după ce Silviu Lung Jr. a făcut un meci incredibil.

Silviu Lung Jr., record de parade în acest sezon din campionatul Turciei, chiar pe terenul lui Galatasaray. Va lipsi o lună și are probleme la mușchi și tendon

Silviu Lung Jr. a avut nu mai puțin de șapte parade în doar 45 de minute, ceea ce reprezintă recordul actualului sezon din campionatului Turciei. Ba mai mult, în ultimele minute ale primei reprize, fostul portar al Astrei Giurgiu și al echipei naționale a jucat accidentat și a ieșit de pe teren în lacrimi din cauza durerilor.

ADVERTISEMENT

FANATIK l-a contactat pe Silviu Lung Jr. care se afla chiar la o clinică unde va afla mai multe despre accidentarea din meciul cu Galatasaray. După spusele fotbalistului, se pare că va lipsi de pe teren cam o lună de zile: „O să lipsesc aproximativ o lună. Ceva probleme la mușchi și tendon. Sunt în spital la tratament”, a declarat Silviu Lung jr. în exclusivitate pentru site-ul nostru.

Portarul lui Kayserispor a primit îngrijiri în finalul primei părți a jocului și n-a putut să se abțină să nu plângă, după ce a tras de el să ducă la bun sfârșit cele 45 de minute.

ADVERTISEMENT

Kayerispor reușește un rezultat mare pe terenul lui Galatasaray, unde Marius Șumudică a pierdut ultimul meci în campionat, acum zece luni

Silviu Lung Jr. a fost schimbat astfel la pauză, în locul său a intrând portarul turc Ismail Cipe, iar portarul român a ieșit de pe teren accidentat dar neînvins. Galatasary va înscrie din penalty în minutul 63 prin Diagne, la o fază la care mijlocașul Mugdat Celik a văzut al doilea cartonaș galben și i-a lăsat pe cei de la Kayserispor în zece oameni.

Kayserispor a reușit în mod suprinzător să egaleze Galatasaray pe Ali Sam Yen în minutul 71, după un gol marcat de brazilianul Gustavo Campanharo.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec nu a făcut un meci foarte bun și a fost schimbat de asemenea la pauză cu atacantul Ilhan Parlak, în timp ce Cristian Săpunaru a făcut o partidă bună și a fost integralist.

Pentry Kayserispor urmează partida de pe teren propriu cu una dintre revelațiile sezonului în Turcia, Karagumruk, locul cinci în clasament, iar Alibec și Săpunaru îi pot da o mână de ajutor fostului antrenor de la Astra Giurgiu, Marius Șumudică, aflat cu Gaziantep la un punct distanță, pe locul al patrulea.

ADVERTISEMENT
Tags: