Sport

Silviu Lung Jr., antrenament pe caniculă alături de tatăl său. Cum se menține în formă portarul lui Kayseri. Video

Silviu Lung Jr. se menține în formă în pauza competițională și se antrenează chiar și pe caniculă, alături de tatăl său
24.06.2021 | 13:42
Silviu Lung Jr antrenament pe canicula alaturi de tatal sau Cum se mentine in forma portarul lui Kayseri Video
Silviu Lung junior, antrenament pe caniculă alături de tatăl său. Portarul se menține în formă. Video
ADVERTISEMENT

Chiar dacă se află în vacanță, la Craiova, Lung Jr. vrea să se mențină în formă, iar videoclipul postat pe internet dovedește că goalkeeperul este un profesionist desăvârșit.

În ceea ce privește echipa națională, portarul lui Kayserispor nu a mai răspuns convocărilor din septembrie 2020, atunci când a luat decizia de a nu mai veni la reprezentativa României.

ADVERTISEMENT

Silviu Lung Jr. se antrenează pe caniculă alături de tatăl său. Ședințele de pregătire se desfășoară la cantonamentul Universității Craiova

Portarul celor de la Kayserispor se află în vacanță la Craiova, orașul natal, însă nu stă degeaba. Acesta a primit acceptul din partea clubului Universitatea Craiova de a se antrena în baza de pregătire a echipei.

Silviu Lung nu se antrenează singur, ci ajutat de tatăl său, fostul mare portar al României, Silviu Lung senior. Cei doi nu țin cont de faptul că afară sunt temperaturi care depășesc 35 de grade și vor ca juniorul să fie într-o formă sportivă excelentă în momentul în care va reveni în Turcia.

ADVERTISEMENT

Imaginile senzaționale au fost postate pe contul de socializare al lui Silviu Lung Jr. Tot acolo, portarul de 32 de ani a anunțat că va continua la echipa din Turcia, unde este foarte apreciat de către fani și conducere. Acesta s-a aflat în mai multe rânduri în atenția marilor cluburi, dar a ales să rămână alături de actuala formație.

„Dragă familie a Kayserispor, vreau să vă mulțumesc pentru tot suportul vostru pentru mine în acest an dificil pe care l-am avut, dar totul e bine când se termină cu bine pentru că am rămas în Superligă.

ADVERTISEMENT

Toată lumea m-a întrebat despre situația mea și vreau să vă spun că sunt sută la sută din punct de vedere medical și sunt motivat să fac un sezon 2021-2022 memorabil,” stă scris în mesajul postat de Lung pe pagina sa de socializare.

Doar opt meciuri a bifat Silviu Lung Jr. pentru Kayserispor în sezonul trecut, având probleme medicale în marea parte a stagiunii. În total, Lung are 99 de jocuri pentru turci, încasând 154 de goluri.

ADVERTISEMENT

Silviu Lung Jr. a semnat contractul vieții. S-a însurat cu o tânără din Craiova

Lung a avut parte și de un moment de fericire maximă în perioada pe care o petrece la Craiova. Acesta și-a unit destinele cu Roxana Filip, o tânără din Craiova. Cei doi au făcut o nuntă ca în povești, iar imaginea de mai jos vorbește de la sine. Evenimentul a avut loc în aceeași locație în care și căpitanul Universității Craiova, Nicușor Bancu, a făcut nunta.

Silviu Lung nuntă
Nuntă ca în povești pentru „Silvică” și Roxana

Silviu Lung junior și-a început cariera la FC U Craiova și a mai evoluat pentru Astra Giurgiu, formație cu care a reușit să-și tracă în cont un titlu, o Cupă a României, dar și două Supercupe ale României. La echipa națională are trei meciuri.

Tatăl său, fostul mare goalkeeper al  „Craiovei Maxima”, analiza situația portarilor de la selecționata noastră: „Eu cred că Niță merită să fie numărul unu. Eu spun că avem portari buni și foarte buni. Singurul lucru care lipsește acum este experiența la nivel internațional, dar asta vine cu timpul. Vor avea nevoie de meciuri cât mai multe la acest nivel. Un meci de cupă europeană înseamnă fantastic pentru un portar.

De exemplu, un meci de Europa League sau de preliminarii la echipa națională contează enorm, contează cât 10-20 de meciuri într-un campionat al nostru. Niță are meciuri în Europa League, a apărat foarte bine, are experiență și eu cred că merită să fie în poarta naționalei, este o părere personală.”

 

ADVERTISEMENT