Fotbal international

Silviu Lung Jr., aproape de un transfer la Sevilla! Turcii anunţă că au primit o ofertă oficială

18.11.2019 | 20:25
Silviu Lung Jr aproape de un transfer la Sevilla Turcii anunta ca au primit o oferta oficiala
ADVERTISEMENT

Silviu Lung Jr. este aproape de un transfer de senzație la Sevilla, conform radyospor.com. Portarul lui Kayserispor este dorit de clubul andaluz, care este în căutarea unui nou portar la echipă. De-a lungul timpului, Silviu Lung Jr. a mai jucat la Universitatea Craiova și Astra Giurgiu.

Slviu Lung Jr., aproape de un transfer la Sevilla

Sevilla îl dorește pe Silviu Lung Jr. de la Kayserispor și a făcut o ofertă oficială pentru portarul român. Bulent Uygun, antrenorul echipei a făcut dezvăluirea: „Portarul nostru Silviu Lung a primit o ofertă oficială din partea Sevillei, iar în vară îi expiră contractul. Nu știm dacă în iarnă se va definitiva transferul lui, vom vedea ce se va întâmpla cu el. Mai avem oferte importante și pentru Emre Demir”.

ADVERTISEMENT

Silviu Lung Jr. a venit în 2017 la Kayserispor, pe vremea când Marius Șumudică era antrenorul formației și de-a lungul timpului a ajuns unul dintre oamenii de bază a formației din Turcia. În actualul sezon, Lung Jr. are 10 meciuri pentru Kayserispor și are un singur meci în care nu a primit gol.

  • 30 de ani a împlinit Silviu Lung Jr. pe 4 iunie

Doar 3 meciuri jucate de Silviu Lung Jr. în națională

Silviu Lung Jr. are doar 3 meciuri jucate pentru naționala României, chiar dacă este om de bază la echipa de club, iar turcii îl apreciază. Competiția cu Ciprian Tătărușanua fost mereu grea, iar portarul lui Olympique Lyon a fost mereu preferat de selecționeri. Sevilla se află într-un moment bun în Spania și este pe locul 4 cu 24 de puncte la doar 1 punct distanță de Barcelona, liderii din La Liga.

ADVERTISEMENT

În cazul în care Silviu Lung Jr. va semna cu Sevilla, aceasta va fi a doua echipă din străinătate la care evoluează, după Kayserispor.

  • 1.200.000 de euro este cota de piață a lui Silviu Lung Jr., conform transfermarkt.com
Tags: