Sport

Silviu Lung Jr și Alex Mitriță, prezentați oficial la echipa lui Marius Șumudică. Ce fost jucător de la CFR Cluj a semnat cu Al-Raed. Video

Silviu Lung Jr. (33 de ani) și Alexandru Mitriță (27 de ani) au fost prezentați oficial la echipa lui Marius Șumudică, Al-Raed. Saudiții au transferat cinci jucători.
25.07.2022 | 19:26
Silviu Lung Jr si Alex Mitrita prezentati oficial la echipa lui Marius Sumudica Ce fost jucator de la CFR Cluj a semnat cu AlRaed Video
Alex Mitriță și Silviu Lung Jr, prezentați la echipa saudită Al-Raed / Foto: Twitter @alraedclub
ADVERTISEMENT

Portarul Silviu Lung Jr. și Alexandru Mitriță au semnat cu Al-Raed, echipa lui Marius Șumudică și au fost prezentați oficial de saudiți.

Echipa lui Marius Șumudică și-a prezentat achizițiile în frunte cu Silviu Lung Jr. și Alexandru Mitriță

Silviu Lung Jr. (33 de ani) și Alexandru Mitriță (27 de ani) sunt două dintre cele cinci transferuri perfectate în această vară de Marius Șumudică la Al-Raed.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică i-a mai transferat pe fundașul central brazilianul Pablo Santos (30 de ani), atacantul capverdian Julio Tavares (33 de ani) și mijlocașul central croat Damjan Djokovic (32 de ani).

Antrenorul român în vârstă de 51 de ani a semnat în această vară cu echipa din Arabia Saudită. Al-Raed a terminat în sezonul trecut pe locul șapte.

ADVERTISEMENT

Primele imagini de la antrenament cu Silviu Lung Jr. și Alex Mitriță

Silviu Lung Jr. și Alexandru Mitriță au efectuat deja primul antrenament oficial cu Al-Raed. Portarul a mai fost dorit de CFR Cluj, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, după ce s-a despărțit de Kayserispor. Goalkeeperul care s-a retras de la echipa națională a României a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Silviu Lung Jr. este evaluat conform Transfermarkt la 400.000 de euro și are un titlu de campion, o Cupă și o Supercupă a României.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță se află în continuare sub contract cu New York City și a fost împrumutat pentru un sezon la Al-Raed. Mijlocașul este evaluat la patru milioane de euro conform Transfermarkt.

Damjan Djokovic, fostul jucător al lui CFR Cluj, a semnat și el cu echipa lui Marius Șumudică

Damjan Djokovic (32 de ani), fostul mijlocaș central al lui CFR Cluj, a semnat și el cu echipa lui Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Djokovic a mai lucrat cu Șumudică în campionatul Turciei la Rizespor în 2021. Este evaluat conform Transfermarkt la 500.000 de euro.

Ce jucători a mai adus Marius Șumudică

Al-Raed i-a mai transferat pe atacantul Julio Tavares din Capul Verde, care a jucat în Ligue 2 la Dijon, unde a marcat 77 de goluri și 29 de pase decisive în 267 de meciuri.

Marius Șumudică l-a mai adus și pe fundașul central Pablo Santos (30 de ani), adus de la Braga, cu care mai avea un an contract.

ADVERTISEMENT