Fotbal international

Silviu Lung Jr, spectacol în Turcia! A bătut-o pe Fenerbahce și a petrecut alături de suporteri. Video

09.02.2019 | 09:02
Silviu Lung Jr a cântat alături de fanii lui Kayserispor

Unul dintre portarii echipei naționale, Silviu Lung Jr a dat un adevărat spectacol în Turcia! Goalkeeper-ul a fost integralist în victoria formației sale, Kayserispor în fața unei foste campioane, Fenerbahce. Și Cristian Săpunaru s-a aflat pe teren, dar ex rapidistul a fost înlocuit în minutul 58 al partidei. Kayseri, echipă antrenată în trecut de Marius Șumudică s-a impus cu 1-0 în etapa a 21-a din Superligă.

Singurul gol al întâlnirii a fost reușit de Kravets în minutul 87. De remarcat că în prelungirile partidei, mai exact în minutul 94, Silviu Lung Jr a primit și cartonașul galen pentru trageri repetate de timp. De la Fenerbahce au fost eliminaţi doi jucători, Soldado, în prelungirile primei reprize, şi Arslan în minutul 96.

Silviu Lung Jr, spectacol în Turcia!

La finalul jocului, căpitanul gazdelor, Umut Bulut, s-a îndreptat către galeria aflată la peluză, alături de alţi trei jucători, între care şi Silviu Lung Jr. Bulut nu a stat o clipă pe gânduri şi i-a îndemnat pe fani să cânte. Suporterii au răspuns imediat printr-o melodie devenită hit pentru jucători şi fani la meciuri: “Dintre frumoase te-am iubit doar pe tine / Ţi-am dat inima ţie”. În tot acest timp, Silviu Lung Jr a cântat alături de fani.

Show-ul celor de la Kaiseyspor a continuat și la vestiare acolo unde bucuria a atins cote maxime.  Echipa e pe locul 10 în Turcia și a reușit prima victorie după o serie de 4 rezultate de egalitate. Kayseri are 6 victorii și 7 remize înregistrate în această stagiune. De partea cealaltă, lucrurile se complică pentru Fenerbahce. Fosta campioană a ajuns pe 13 și e la numai 3 puncte de locurile care duc în liga a doua din Turcia. Fener a încercat în pauza competițională să-l transfere pe internaționalul român Florin Andone, dar mutarea a căzut în cele din urmă, deși la un moment dat, presa scria că atacantul se afla chiar la Istanbul pentru a face vizita medicală.

  • 3 partide a bifat Silviu Lung Jr în tricoul echipei naționale a României

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri