Sport

Silviu Lung Jr., transfer la CFR Cluj?! Prima reacţie a portarului: “Sunt liber de contract şi în vacanţă!”. Exclusiv

CFR Cluj încearcă să dea încă o lovitură pe piaţa transferurilor şi să îl ia pe Silviu Lung Jr., liber de contract. Portarul a vorbit pentru FANATIK despre posibilitatea de a ajunge la campioana României.
01.07.2022 | 11:20
Silviu Lung Jr transfer la CFR Cluj Prima reactie a portarului Sunt liber de contract si in vacanta Exclusiv
Silviu Lung, dorit de CFR Cluj. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj caută un portar după ce s-a despărţit în această vară de Otto Hindrich şi Karlo Letica. Singurul care a rămas este Cristian Bălgrădean, însă campioana României vrea să mai aducă un nume mare în poartă.

Silviu Lung Jr., transfer la CFR Cluj?!

Ardelenii s-au interesat de Florin Niţă, titularul naţionalei României, însă fostul portar al celor de la FCSB are şanse mici de a ajunge la CFR Cluj, aşa cum FANATIK a anunţat. Astfel, oficialii campioanei s-au reorientat spre Silviu Lung Jr.

ADVERTISEMENT

După cinci sezoane petrecute la Kayserispor, Silviu Lung Jr. a devenit liber de contract şi, conform celor de la Romanian Football, are şanse mari de a semna cu cei de la CFR Cluj, echipă care începe peste câteva zile aventura europeană.

Reacţia portarului: “Am devenit liber de contract în această vară şi acum mă antrenez cu tata. Sunt în vacanţă”

Contactat de FANATIK, Silviu Lung Jr. a spus că este în vacanţă şi deschis la discuţii pentru un eventual transfer, însă a precizat că nu a negociat cu nimeni deocamdată:

ADVERTISEMENT

“Am devenit liber de contract în această vară şi acum mă antrenez cu tata. Sunt în vacanţă, dar deocamdată nu am avut nicio negociere, deci nu pot să vorbesc de interesul unei echipe sau alta”, a comentat portarul pentru FANATIK.

Portarul în vârstă de 33 de ani a devenit campion al României cu Astra Giurgiu, în 2016. Un an mai târziu a făcut pasul în Turcia, la Kayserispor. A evoluat 5 ani la aceeaşi echipă, fiind un exemplu de constanţă.

ADVERTISEMENT

S-a retras de la echipa naţională în urmă cu doi ani: “Am fost prezent mereu, neevoluând niciun minut”

În urmă cu doi ani, Silviu Lung Jr. şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională, spunând că a luat această decizie pentru a se concentra pe echipa de club. Un motiv care a dus la retragerea timpurie a fost şi faptul că portarul a evoluat destul de puţin în prima reprezentativă:

“Am stat 10 ani, am fost prezent la fiecare convocare, chiar dacă nu am evoluat foarte mult în ultimii 6 ani. Am fost prezent mereu, neevoluând niciun minut, aşa că decizia corectă a fost cea pe care am anunţat-o în urmă cu doi ani”, a declarat Silviu Lung Jr.

ADVERTISEMENT

Ajuns la 33 de ani, Silviu Lung Jr. are planuri importante în fotbal. A declarat în repetate rânduri că vrea să evolueze până la vârsta de 40 de ani, dacă nu vor interveni accidentările.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Silviu Lung Jr. 
  • 124 de meciuri a jucat Lung Jr. la Kayserispor

 

ADVERTISEMENT