ADVERTISEMENT
Fotbal international

Silviu Lung și-a anunțat retragerea de la națională: ”Voi rămâne totdeauna cu inima aproape de cea mai frumoasă echipă”

Autor: Traian Terzian | 28.09.2020 | 11:30
Silviu Lung și-a anunțat retragerea de la națională: ”Voi rămâne totdeauna cu inima aproape de cea mai frumoasă echipă”
Portarul formației Kayserispor, Silviu Lung, și-a anunțat retragerea de la echipa națională a României cu câteva zile înainte de barajul cu Islanda pentru Euro. Sursă foto: Sport Pictures

Portarul formației Kayserispor, Silviu Lung, și-a anunțat retragerea de la echipa națională a României cu câteva zile înainte de barajul cu Islanda pentru Euro.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 31 de ani, Lung se afla pe lista stranierilor convocați de principiu pentru jocurile primei reprezentative din luna octombrie.

Goalkeeperul care și-a făcut o carieră în Turcia după ce a plecat de la Astra Giurgiu, are doar trei meciuri pentru formația României, însă a fost o prezență constantă în lot.

ADVERTISEMENT

Naționala îl pierde pe Silviu Lung care a decis să se retragă

Silviu Lung a luat decizia de a se retrage de la echipa națională a României și a făcut acest lucrur printr-o scrisoare adresată fanilor, coechipierilor și staff-ului tehnic prin intermediul site-ul oficial al FRF.

“Dragi suporteri, coechipieri și membri ai staff-ului echipei naționale. Am petrecut 11 ani minunați la echipa națională, am avut colegi de excepție și selecționeri care m-au prețuit, bucurându-mă de afecțiunea suporterilor noștri minunați”, și-a început el mesajul.

ADVERTISEMENT

”Am răspuns cu drag fiecărei convocări și am venit cu bucurie la lot. România a avut mereu portari de valoare, tradiție care cu siguranță va continua și în anii ce urmează”, a continuat Lung.

”A fost mai bine de un deceniu în care m-am bucurat de atmosfera frumoasă din sânul echipei naționale și vă mulțumesc tuturor pentru lucrurile pe care le-am învățat și pentru prietenia cu care m-ați înconjurat mereu.

ADVERTISEMENT

Cuvintele sunt prea puține să îmi exprim recunoștința pentru fiecare dintre voi, suporteri, colegi de echipă, membrii ai staff-urilor tehnice și administrative. Am câștigat prieteni adevărați la echipa națională și în FRF, cu care mă mândresc. Voi rămâne totdeauna cu inima aproape de cea mai frumoasă echipă din lume: ROMÂNIA!”, a încheiat portarul.

Pe 8 octombrie, naționala pregătită de Mirel Rădoi va evolua în semifinala play-off-ului Euro, în Islanda. Luna viitoare, ”tricolorii” vor juca alte două partide din Liga Națiunilor, pe 11 octombrie în Norvegia și pe 14 octombrie, acasă, contra Austriei.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,59 este cota pentru ”x pauză / a final” la meciul Islanda-România. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!