Life

Silviu Prigoană a lăsat-o mască pe Denise Rifai. Replica neașteptată a prezentatoarei

24.11.2020 | 14:44
Silviu Prigoana a lasato masca pe Denise Rifai Replica neasteptata a prezentatoarei
ADVERTISEMENT

Silviu Prigoană a fost suspus celor 40 de întrebări cu Denise Rifai, în emisiunea difuzată la Kanal D. Omul de afaceri și fostul deputat Silviu Prigoană a făcut declarații unice despre viața sa, iar moderatoarea tv a rămas imprsionată de viața acestuia.

Viață controversatului om de afaceri a fost presărată cu multe obstacole, atât în plan personal, cât și în plan profesional. În ediția emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Silviu Prigoană răspunde întrebărilor menite să facă lumina în cele mai interesante aspecte ale parcursului său.

ADVERTISEMENT

„Silviu Prigoană ește un om încercat de viață, nu e simplu să treci prin ceea ce a trecut el. Dar are un fler fabulos la business. Este omul care a făcut și face foarte mulți bani, din orice; glumind acum, chiar și din gunoi”, spune Denise Rifai despre Silviu Prigoană.

„Divorțurile de Adriana Bahmuțeanu au fost doar pentru publicitate?”, „A fost gunoiul românilor șansa dumneavoastră de a face avere?”, „V-ați simțit complexat de handicapul dumneavoastră?”, „Sunteți un bărbat zgârcit?”, „De ce ați fost un escroc în politică?” , acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care va răspunde în această seară Silviu Prigoană, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri are 4 copii

Silviu Prigoană este un om de afaceri și politician, acționar principal al Rosal Grup și fondator al postului de televiziune Realitatea TV, deputat de București din partea PD-L în legislatura 2008-2012.

Silviu Prigoană a fost căsătorit cu Viorica, care a decedat la doar 30 de ani, în 1994, iar din acest mariaj au rezultat doi copii, Honorius și Silvius. Cel de-al doilea mariaj al omului de afaceri a fost cu Adriana Bahmuțeanu de care a divorțat de cinci ori. Cei doi au împreună doi băieți, născuți în 2007 și 2010.

ADVERTISEMENT

De patru ani, Silviu Prigoană are o relație cu Mihaela, care i-a devenit și soție. Este cea care i-a schimbat viața, o femeie care nu a dorit să aibă parte de publicitate și să trăiască simplu.

„Am purtat haine negre 15 ani. Motivul a fost foarte simplu. La începuturi, când ieșeam pe la evenimente, se găseau unii să comenteze că nu am pantofii asortați cu cureaua de la ceas, cămașa nu e nu știu cum, tot felul de băgători de seamă.

ADVERTISEMENT

Și atunci, un fost coleg de-ai mei, care lucrează ca designer la brand-ul Boss, mi-a zis să mă îmbrac în negru, că nu am cu ce să greșesc. În rest, nu a avut nici o conotație funerară.

Acum am cămăși de toate culorile, chiar și cu palmieri, ananași și alte fructe. Mihaela a avut un cuvânt mare de spus. Ca să vezi cum e viața asta, am renunțat la o brunetă, mi-am tras haine colorate, mi-am dat jos mustața și mi-am tras o blondă, ca să vei ce modificări substanțiale”, spunea Silviu Prigoană.

ADVERTISEMENT
Tags: