Life

Silviu Prigoană, detalii inedite despre căsnicia cu Adriana Bahmuțeanu: ,,Eu munceam 22 de ore pe zi. Ea pleca, ea se întorcea”

25.11.2020 | 00:16
Silviu Prigoana detalii inedite despre casnicia cu Adriana Bahmuteanu Eu munceam 22 de ore pe zi Ea pleca ea se intorcea
Silviu Prigoană, detalii inedite despre căsnicia cu Adriana Bahmuțeanu: ,,Eu munceam 22 de ore pe zi. Ea pleca, ea se întorcea"
ADVERTISEMENT

Marți seara, omul de afaceri Silviu Prigoană a fost invitat în cadrul emisiunii ,,40 de întrebări cu Denise Rifai” și a oferit detalii surprinzătoare cu privire la viața personală și la succesul financiar. 

Silviu Prigoană este un om de afaceri cunoscut și politician român, acționar principal al Rosal Grup și fondator al postului de televiziune Realitatea TV, dar și deputat de București din partea PD-L în perioada 2008-2012.

ADVERTISEMENT

Silviu Prigoană este cunoscut în special ca urmare a divorțurilor repetate de Adriana Bahmuțeanu. Cu toate acestea, puțini știu adevărata poveste de viață a omului de afacere.

Silviu Prigoană, declarații surprinzătoare despre succesul financiar, fostele căsnicii și viața personală

În cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai la Kanal D, Silviu Prigoană a făcut declarații de excepție și a răspuns la cele mai inconfortabile întrebări adresate de îndrăgita prezentatoare TV.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, omul de afaceri a refuzat să discute despre relația cu frații săi. Acesta nu a dorit să spună dacă s-a certat vreodată cu frații lui pentru bani, semn că relația dintre ei și aceștia nu a fost una foarte bună.

Silviu Prigoană a fost cel care a înființat Realitatea TV, însă, a preferat să vândă celebrul post de televiziune. Denise Rifai l-a întrebat pe afacerist de ce i-a vândut postul pentru doar 3000 de dolari lui Sorin Ovidiu Vântu, însă Silviu Prigoană a corectat-o pe aceasta.

ADVERTISEMENT

,,Am vândut-o cu 100 de dolari, nu cu 300. Nu i-am vândut-o lui Sorin Ovidiu Vântu. Am vândut-o unui domn Mărgineanu. (…) Pentru că era un business care nu putea avea profit.”, a declarat acesta.

De asemenea, fiind unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, care s-a lansat în domeniul afacerilor de la o vârstă fragedă,  Silviu Prigoană a fost întrebat și despre corectitudinea sa în ceea ce privește acest aspect.

ADVERTISEMENT

,,Față de bugetul statului și legislația am fost un om cinstit. Din punctul de vedere al negocierilor, un om pierde și unul câștigă. Depinde ce stil de negociere ai, cum știi să negociezi ceea ce oferi.” , a spus politicianul.

În 1984, la doar 22 de ani, Silviu Prigoană a suferit un accident de muncă. Acesta lucra la o fabrica din Gherla ca frigotehnist. Într-o zi, s-a rupt un grătar și a căzut într-o mașină de tocat, care i-a tăiat piciorul, rămânând fără acesta. Deși evenimentul a fost unul într-adevăr cumplit, Silviu Prigoană a declarat că nu s-a simțit complexat de acest handicap, singurul moment în care a suferit cu adevărat a fost cel în care și-a înmormântat propriul copil, pe Darius, care a decedat la doar trei săptămâni.

În plus, așa cum era de așteptat, Silviu Prigoană a fost întrebat și despre căsnicia controversată pe care a avut-o cu Adriana Bahmuțeanu, de care a divorțat de 5 ori.

,,Eu munceam 22 de ore pe zi. Îmi puneam salteaua pe birou și dormeam pe birou. Să conduci 74 de companii, nu era atât de simplu. Ea pleca, ea se întorcea. Eu am fost întotdeauna cerut. (…) Sunt frumușel, ce să fac, trebuie să îmi duc crucea…”, a mărturisit acesta amuzat.

De-a lungul timpului, Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au fost acuzați că divorțurile lor au fost de dragul publicității, însă omul de afaceri a negat cu vehemență această afirmație.

,,Divorțurile nu au fost pentru publicitate. Mai ales când au intervenit minorii. Divorțurile nu au avut niciodată legătură cu publicitatea, căsătoriile da., a adăugat Silviu Prigoană.

În ceea ce privește relația cu Adriana Bahmuțeanu, cei doi s-au acuzat reciproc de violență în familie și s-au denigrat prin intermediul diverselor apariții televizate.

,,Adriana a bătut copiii și este și pe filmare. (…) Nu îi voi ierta denigrarea publică a copiilor. Eu asta nu iert. Copiii sunt învățați de mine s-o iubească și s-o respecte, iar eu cu doamna Bahmuțeanu dicut doar în scris de 5 ani de zile.”, a mai declarat Silviu Prigoană.

Întrebat dacă este un tată bun, acesta a declarat că este un tată minunat și foarte dedicat copiilor lui. Conform spuselor acestuia, Adriana Bahmuțeanu nu mai locuiește cu cei doi copii ai săi de doi ani. În ceea ce îl privește, Silviu Prigoană a mărturisit că și-ar dori să mai aibă copii, pentru că se simte foarte bine în prezența lor și este capabil să se coboare la nivelul acestora.

ADVERTISEMENT