Life

Silviu Prigoană, tot adevărul despre implicarea în masonerie și inițiativa legalizării prostituției: „Politicienii sunt escroci, fățarnici, mitocani”

25.11.2020 | 11:20
Silviu Prigoana tot adevarul despre implicarea in masonerie si initiativa legalizarii prostitutiei Politicienii sunt escroci fatarnici mitocani
Silviu Prigoană, despre logodna Adrianei Bahmuțeanu Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri Silviu Prigoană a vorbit despre două din cele mai controversate subiecte ale carierei sale: implicarea sa în masonerie și sudalmele pe care și le-a luat în urmă cu zece ani când a propus în Parlament legalizarea prostituției.

Invitat în emisiunea „40 de întrebări” a lui Denise Rifai de la Kanal D, fostul patron al Realității TV a vorbit despre funcția pe care a deținut-o în cadrul masonieri române și motivul pentru care a renunțat să mai facă parte din această organizație secretă.

ADVERTISEMENT

Totodată, afaceristul a răspuns și controversei legate de legalizarea prostituției, o idee pe care a gândit-o tocmai pentru a-i ajuta pe cei care își câștigă existența din asta și pentru a aduce un ban în plus statului român.

Silviu Prigoană, despre motivul pentru care a ieșit din masonerie

Prigoană a spus că au circulat multe legende despre ce a făcut el în cadrul masoneriei, dar că foarte multe din lucrurile apărute în spațiul public sunt doar niște legende.

ADVERTISEMENT

„Am avut gradul 33 în masonerie. Ăl de sus. Nu am beneficiat de nimic. Masoneria a beneficiat din partea mea de multe lucruri. Masoneria e o asociație discretă și discreția asta duce în chestii de ocultism. După două mandate m-am retras, masoneria alunecând pe o pantă care nu mă mai reprezenta pe mine ca cetățean. Am spus stop, până aici și gata”, a declarat Silviu Prigoană la Kanal D.

Legalizarea prostituției, un subiect încă tabu: „În perioada interbelică, prostituția era legală”

Cât despre legalizarea prostituției, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a spus că momentul când s-a propus în Parlament votarea ei și-a dat seama că politicienii sunt mitocani, fățarnici și escroci.

ADVERTISEMENT

„Prostituția trebuie legalizată pentru că ea există. Vom păți cum au fost cu lucrătorii din agricultură care luau pensie de 3 lei. Același lucru se va întâmpla cu fetele și băieții care practică azi prostituția. Vom ajunge la asta pe viitor, pentru că ei nu contribuie. În perioada interbelică prostituția era legală. Când am abrogat articolul 200 din Codul Penal unde era încriminată homosexualitatea, popii nu și-au dat foc în fața Parlamentului, la prostituție se opun. 

Politicienii nu votează pentru că sunt fățarnici, escroci, mitocani. 90% din parlamentarii acelui moment s-au abținut la vot, 10% au fost pentru, deci n-au fost împotrivă. Nu au spus nu”, a adăugat Prigoană.

ADVERTISEMENT