ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Şiman n-a plătit datoriile şi Sportul va fi exclusă din campionat!

După aproape 100 de ani de existenţă, Sportul Studenţesc, club fondat în 1916, este aproape de a fi şters de pe harta fotbalului românesc. Vasile Şiman nu a plătit datoria de 2.500 de euro,...
Autor: Cătălin Gheorghiu | 13.09.2013 | 15:56
Şiman n-a plătit datoriile şi Sportul va fi exclusă din campionat!
Cosmin Curelea la pamant.

După aproape 100 de ani de existenţă, Sportul Studenţesc, club fondat în 1916, este aproape de a fi şters de pe harta fotbalului românesc. Vasile Şiman nu a plătit datoria de 2.500 de euro, reprezentînd baremurile de arbitraj, astfel că partida de mîine, dintre Sportul şi Dunărea Galaţi nu se va disputa.

ADVERTISEMENT

Gălăţenii au fost înştiinţaţi deja să nu facă deplasarea la Bucureşti, iar această neprogramare a ”studenţilor” înseamnă, automat, conform regulamentului, excluderea echipei din campionat!

Sportul este deja la a treia neprogramare. Prima dată, echipa lui Vasile Şiman nu s-a prezentat la meciul din Cupa României, cu Baloteşti, însă atunci, pentru a scăpa de repercusiuni, patronul Sportului a invocat că echipa nu a ajuns la meci din cauză că s-a stricat autocarul.

ADVERTISEMENT

Etapa trecută, Sportul nu a făcut deplasarea la Suceava, pentru partida cu Rapid. Regulamentul spune că o echipă este exclusă din campionat dacă nu se prezintă la două partide de senior sau la trei de juniori. Şi juniorii sînt în conflict cu Şiman, ei depunîndu-şi memorii pentru a deveni liberi de contract, astfel că aceştia nu au jucat nici un meci în această vară!

Săptămîna viitoare, Comsia de Disciplină din cadrul FRF se va întîlni pentru a hotărî excluderea Sportului din campionat!

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!