Life

Simina de la Puterea dragostei dă cărțile pe față și oferă declarații surprinzătoare despre Jador

17.09.2020 | 11:32
Simina de la Puterea dragostei da cartile pe fata si ofera declaratii surprinzatoare despre Jador
Simina spune tot adevărul despre relația dintre ea și Jador. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Simina de la Puterea dragostei a vorbit în direct, în cadrul platoului unei emisiuni, despre relația dintre ea și Jador. Ce declarații neașteptate a făcut bruneta în legătură cu cel alături de care ar fi putut forma unul dintre cele mai îndrăgite cupluri?

Jador și Simina au fost concurenți în cadrul primului sezon al emisiunii Puterea dragostei. Nu este niciun secret faptul că artistul s-a îndrăgostit iremediabil de frumoasa brunetă, însă legătura dintre ei nu s-a putut materializa într-o relație oficială.

ADVERTISEMENT

Invitată în cadrul emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars, Simina a făcut mărturisiri surprinzătoare legate de Jador, avându-i alături pe iubitul ei, Alex Zănoagă, dar și pe fiul ei, Dominic.  Aceasta a dezmințit zvonurile conform cărora ea și Jador au avut o relație în adevăratul sens al cuvântului.

Simina de la Puterea dragostei face declarații surprinzătoare în legătură cu Jador. Ce relație a fost, de fapt, între cei doi

Deși tachinările și jocurile dintre ei păreau să fie începutul unei povești frumoase de dragoste, Simina a mărturisit că nu a fost niciodată ceva serios, spre dezamăgirea fanilor care și-au dorit să îi vadă împreună pe cei doi.

ADVERTISEMENT

”A fost din partea lui, în capul lui, o relație cu mine, dar nu a fost o relație. Nu știu ce și-a dorit, dar nu s-a întâmplat.”, a declarat Simina.

Cel rănit pare să fi fost Jador, care și-a declarat în nenumărate rânduri dragostea față de Simina. După despărțirea tumultoasă, celebrul artist, și-a descărcat suferința prin intermediul unor piese dedicate femeii iubite.

ADVERTISEMENT
Simina și Jador în cadrul emisiunii Puterea Dragostei
Simina oferă declarații inedite despre relația cu Jador. Sursa foto: captură Youtube

De-a lungul timpului, Simina a fost adesea blamată de fanii artistului, care susțineau că Jador este cel care i-a adus faima brunetei. Tânăra a îndurat critici dure din partea celor care credeau în cuplul dintre ea și Jador, mai ales când, ulterior, a format un cuplu cu Alex Zănoagă.

Iubitul actual al Siminei a completat declarațiile acesteia, afirmând că manelistul a văzut în relația dintre el și Simina o oportunitate de a-și promova cariera. Cu toate acestea, bruneta a mărturisit că îi urează mult succes artistului.

ADVERTISEMENT

”Am ajuns unde am ajuns datorită mie, nu datorită lui! El cântă! Bravo lui! Să facă câți mai mulți bani, să scoată cât mai multe melodii frumoase. Ce a fost a fost”, spune Simina.

Astăzi, Simina și Alex Zănoagă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda criticilor dure pe care au fost nevoiți să le îndure din partea fanilor emisiunii. Anul trecut, tânăra a născut un băiețel pe nume Dominic. 

 

ADVERTISEMENT