Life

Simina de la Puterea dragostei, dărâmată sufletește. Ce se întâmplă după despărțirea de Zănoagă: „Știu că îl doare”

Simina de la Puterea dragostei nu și-a revenit complet nici acum după despărțirea de Alex Zănoagă. Marea durere a brunetei este că fiul lor, Dominic, are cel mai mult de suferit.
18.06.2022 | 09:55
Simina de la Puterea dragostei daramata sufleteste Ce se intampla dupa despartirea de Zanoaga Stiu ca il doare
Simina Loica, fostă concurentă la Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Despărțirea dintre Simina Loica și Alex Zănoagă, foști concurenți la Puterea dragostei, i-a șocat pe fanii reality-show-ului de la Kanal D. Au fost invocate tot felul de motive de-a lungul ultimelor două luni legate de ce nu a funcționat în această relație.

Simina de la Puterea dragostei, în lacrimi: „Știu că îl doare”

S-a zvonit, la un moment dat, că Simina ar fi cochetat cu Alex Bobicioiu, un alt fost participant la Puterea dragostei, însă speculațiile nu au fost probate niciodată. Simina a povestit despre cum se simte acum, după ce Alex a declarat public că se va ocupa personal de divorț.

ADVERTISEMENT

Încă nevasta lui Zănoagă a mărturisit, cu ochii înlăcrimați, că îi pare rău că s-a ajuns aici, mai ales pentru băiatul pe care cei doi îl au împreună, Dominic.

„Știu că îl doare și știu că îi este greu fără Domi, dar asta e. E dureros. Îmi pare și mie rău pentru el, dar viața merge înainte. Eu îl am pe Domi lângă mine în fiecare zi și mi-e mai ușor, dar el nu.

ADVERTISEMENT

Mă pun mereu în situația lui și mă gândesc: dacă era Dominic la Alex și nu era la mine? Cred că nu rezistam nici măcar o săptămână”, a mărturisit Simina la Wownews.

Ce este între ea și Alex Bobicioiu

Loica a lămurit și ce se petrece între ea și Bobicioiu. Vedeta de la Puterea dragostei a zis că Bobicioiu îi este un foarte bun prieten, singurul care a fost alături de ea după despărțirea de Zănoagă.

ADVERTISEMENT

„Ne-am apropiat mai mult, dar asta nu înseamnă că am ceva cu el. Întotdeauna noi eram apropiați. Mereu puneam story-ui împreună. La multe evenimente, vacanțe, era și Bobi cu noi. Suntem prieteni mai apropiați”, a clarificat Simina Loica.

Simina a mai zis că Zănoagă a fost gelos pe prietenia ei cu Bobicioiu de mai multă vreme. Bruneta susține că gelozia nu a răsărit brusc în relația ei.

ADVERTISEMENT