Life

Simina de la Puterea Dragostei iubește din nou după separarea de Alex Zănoagă? Imaginea care a pus fanii pe jar

Simina Loica de la Puterea Dragostei a postat o imagine controversată la foarte puțin timp după ce a vorbit despre despărțirea de Alex Zănoagă. Cum s-a afișat bruneta.
21.06.2022 | 15:29
Simina de la Puterea Dragostei iubeste din nou dupa separarea de Alex Zanoaga Imaginea care a pus fanii pe jar
Simina de la Puterea Dragostei și-a refăcut viața după despărțirea de Alex Zănoagă? Cum s-a fotografiat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a distribuit o fotografie care i-a făcut pe internauți să se întrebe dacă nu cumva iubește din nou după separarea de tatăl băiețelului ei. Imaginea i-a pus pe jar de fanii care abia așteaptă să afle ce se întâmplă în viața ei.

Simina de la Puterea Dragostei și-a refăcut viața după despărțirea de Alex Zănoagă? Cum s-a fotografiat

Simina Loica de la Puterea Dragostei pare că și-a refăcut viața sentimentală după despărțirea de Alex Zănoagă, mai ales că recent mama brunetei mărturisea că le-ar fi mai bine să stea separați de dragul copilului.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Kanal D pare să fi ținut cont de sfaturile femeii, asta pentru că a postat o imagine controversată pe una dintre rețelele de socializare. Tânăra apare în timp ce se sărută cu o persoană misterioasă.

Chipul respectivului este acoperit cu o inimioară imensă ceea ce i-a făcut pe fani să se întrebe dacă iubește din nou. Misterul este unul mare asta pentru că vedeta nu a dorit să facă publică nicio informație în acest sens.

ADVERTISEMENT

Fotografia a fost realizată la un eveniment la care Simina Loica a luat parte recent. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este fericită și împăcată cu decizia luată legat de fostul partener de viață, Alex Zănoagă.

Simina Loica, sărut
Simina Loica de la Puterea Dragostei, sărut misterios. Sursa foto: Instagram.com

Cu cine s-ar iubi acum Simina de la Puterea Dragostei

Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei au pus punct relației amoroase în urmă cu aproximativ o lună, după numeroase certuri și scandaluri. Cei doi tineri au ales să meargă pe drumuri separate și deja s-au îndrăgostit de alte persoane.

ADVERTISEMENT

Potrivit wowbiz.ro, frumoasa brunetă ar forma un cuplu cu Alexandru Bobicioiu, cu care a petrecut deja o primă vacanță pe litoralul românesc. Deși nu s-au afișat împreună și nu au postat imagini, ar fi fost cazați în același loc.

Niciunul nu a făcut vreo declarație în acest sens, însă fostul participant de la Puterea Dragostei a confirmat că o place pe frumoasă brunetă.

ADVERTISEMENT