Life

Simina, dezvăluiri exclusive despre divorțul de Alex Zănoagă! Cum a ajuns în brațele lui Bobicioiu: ”A fost singurul care mi-a fost aproape”

Simina și Alex Zănoagă au decis să divorțeze la tribunal, fosta concurentă de la Puterea Dragostei găsindu-și fericirea în brațele lui Bobicioiu.
16.10.2022 | 14:15
Simina dezvaluiri exclusive despre divortul de Alex Zanoaga Cum a ajuns in bratele lui Bobicioiu A fost singurul care mia fost aproape
Simina vorbește despre divorțul de Alex Zănoagă și relația pe care o are cu Alex Bobicioiu / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Simina și Alex Zănoagă și-au anunțat despărțirea definitivă, cei doi ajungând la concluzia, după ce ea a ajuns în brațele lui Alex Bobicioiu, că relația lor nu poate fi reparată. Divorțul celor doi, în care este implicat și fiul lor, Dominic, este subiectul unui proces, Simina dorindu-și ca judecătorii să stabilească detaliile despărțirii lor.

Ce spune Simina despre divorțul de Alex Zănoagă: ”E complicat totul”

În plin divorț, Simina nu se sfiește să îi facă declarații lui Alex Zănoagă, bărbatul căruia i-a dăruit un copil, pe Dominic. Și, explică bruneta care, acum, se iubește cu Alex Bobicioiu, tot ce își dorește este ca fostul soț să fie fericit.

ADVERTISEMENT

”Domi e bine, pentru el nu s-a schimbat nimic chiar dacă noi divorțăm. Iubirea lui Alex pentru el este mai mare, parcă, iar Domi e parcă mult mai apropiat de tatăl lui de câteva săptămâni încoace. Când zice ”tati”, imediat îl sun pe video pe Alex să se vadă cu el, nu vreau ca fiul meu să îi simtă lipsa tatălui.

Eu îmi doresc ca Alex să fie cel mai șmecher, cel mai bogat și sănătos tată din lume. El e tatăl fiului meu, iar eu îi doresc tot binele pentru ca și Domi să fie bine. Dacă noi, părinții, suntem bine, și el este bine”, spune, dovedind că este o femeie matură care pune interesul copilului pe primul plan, Simina.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, precizează, în exclusivitate pentru FANATIK, Simina suferă și ea din cauza divorțului. Nu pentru că l-ar mai iubi pe Alex Zănoagă, ci pentru că se teme că este judecată de cei din jur sau că fiul ei îi va reproșa, când va crește., că nu a rămas lângă soțul ei.

”E complicat totul. Din exterior, cine mă vede, mă cam judecă, zic că schimb bărbații, că nu îmi pasă. Dar ce e în sufletul meu… Eu mereu mă gândesc că atunci când va fi Dominic mare poate vă va judeca, dacă mă va înțelege. Sunt și supărată la gândurile astea, dar mă liniștesc că va fi așa cum va vrea Dumnezeu. Sper să nu mă judece”, mai spune Simina.

ADVERTISEMENT

De ce divorțează la tribunal Simona de Alex Zănoagă: ”Să stabilească judecătorii”

Simina și Alex Zănoagă au decis să divorțeze în fața instanței, deși aveau varianta mai rapidă, la notar. Hotărârea vine însă în urma unor discuții pe care fosta concurentă de la Puterea Dragostei le-a avut cu avocata care o reprezintă în înfățișările pe care le va avea.

”Noi divorțăm la judecătorie pentru că mi-a zis avocata așa. Avem un copil împreună și m-a sfătuit să facem divorțul la tribunal, să nu facem ambiții între noi, să stabilească judecătorii totul, programul, custodia, tot! Să decidă ei și cine ar putea să stea mai mult cu copilul… Să vină la mine acasă (autoritatea tutelară, n. red.), să vadă camera lui Domi.

ADVERTISEMENT

Să vadă că la mine nu stă nimeni altcineva decât eu, Domi și cu Bobi (Alex Bobicioiu, actualul iubit al Siminei, n. red.). La el mai sunt și alții acasă. E mult mai bine pentru copil, la mine, iar au am și timp, că nu muncesc încă, pot să stau cu el cât e nevoie.

Normal, eu nu o să zic vreodată nu lui Alex când vrea sau când poate să îl ia pe Domi. Din contră, îl duc eu la el, să nu mai dea bani pe Uber, iar eu nu i-am cerut vreodată bani lui. Oricum, pensia alimentară este foarte mică, ce să faci cu 400 de lei la un copil”, explică Simina pentru FANATIK.

În altă ordine de idei, ne-a precizat Simina, de la viitorul fost soț al ei nu și dorește nimic. Nici măcar să rămână cu numele pe care l-a purtat de-a lungul mariajului. ”Nu voi păstra numele lui Alex, renunț la Zănoagă și revin la numele de Loica. Nici nu cred că ar fi de acord Alex, dar oricum am cerut să revin la numele meu”, spune Simina.

Simina, prinsă între doi Alex. Rivalii s-au și bătut în ring

Simina, Alex Zănoagă și Alex Bobicioiu s-au cunoscut pe când erau concurenți la Puterea Dragostei. Alex Zănoagă a fost primul care a ajuns la inima brunetei, iar cei doi, mânați de pasiune, s-au căsătorit în momentul în care Simina rămăsese însărcinată cu fiul lor, cu Dominic.

Din păcate, relația lor a început să scârțâie din ce în ce mai mult în ultimele luni, iar certurile dintre Alex Zănoagă și Simina au devenit greu de suportat pentru brunetă. S-au despărțit, iar Alex Bobicioiu nu a dstat pe gânduri și a fost bărbatul potrivit la momentul potrivit.

”Alex e acum, în sfârșit, mai ok și față de Bobi, nu îl mai înjură, văd că nu mai e supărat. Cred că a înțeles ideea că noi doi nu ne mai înțelegeam și că nu Bobi e de vină, că nu el ne-a despărțit. Să fiu sinceră, ne-am îndrăgostit pentru că Bobi mă ajuta pe mine, el a fost singurul care mi-a fost aproape de fiecare dată.

Așa m-a cucerit. Și prin faptul că a avut grijă de Dominic și are și acum. Alex s-a obișnuit cu gândul, vorbește frumos, nu m-a mai jignit nici pe mine, iar asta apreciez”, spune, pentru FANATIK, Simina despre relația cu cei doi Alex.

De altfel, cei doi Alex s-au înfruntat și în ring, în cadrul galei RXF care a avut loc de curând, victoria revenindu-i actualului iubit al Siminei, Bobicioiu, Zănoagă cerând însă revanșa, nemulțumit de rezultatul luptei.

ADVERTISEMENT