Life

Simina Loica, adevărul despre o posibilă nuntă cu Alex Bobicioiu: “Viața este o surpriză”

Simina Loica a spus adevărul despre o posibilă nuntă cu Alex Bobicioiu. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a oferit un răspuns sincer.
10.10.2022 | 18:04
Simina Loica adevarul despre o posibila nunta cu Alex Bobicioiu Viata este o surpriza
Simina Loica și Alex Bobibioiu formează un cuplu de câteva luni. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simina Loica, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a vorbit despre posibilitatea de a face nuntă cu Alex Bobicioiu.

Ce spune Simina Loica despre o posibilă nuntă cu Alex Bobicioiu

Fosta iubită a lui Alex Zănoagă, cu care are și un copil, formează un cuplu cu Alex Bobicioiu, însă relația lor a fost marcată de tensiuni de-a lungul timpului. Cei doi s-au și despărțit, însă lucrurile merg mai bine acum, după cum a declarat tânăra.

ADVERTISEMENT

Pe pagina de Instagram, Simina Loica a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar internauții au profitat de ocazie și au întrebat-o dacă face nunta cu actualul partener.

“Vă veți căsători?”, este întrebarea care stă pe buzele internauților. Simina a fost cât se poate de sinceră și a spus că ea și Alex Bobibioiu nu au planuri de căsătorie în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, cei doi nu exclud o nuntă la un moment dat. Bruneta a spus că viața este plină de surprize, așa că nu se știe cum vor merge lucrurile pentru ei.

“Nu ne gândim la așa ceva deocamdată, nu știm ce o să se întâmple. Viața este o surpriză. Ce o vrea Dumnezeu. Ce vrea Dumnezeu așa o să se întâmple.”, a fost răspunsul Siminei pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Simina Loica nunta Alex Bobicioiu
Simina Loica nu știe când va avea loc nunta Alex Bobicioiu. Sursa foto: Instagram

De asemenea, un alt internaut a îndemnat-o pe Simina să nu-și expună viața personală în mediul online deoarece mereu vor exista oameni care să spună lucruri negative la adresa ei.

Deși este de acord cu acest sfat, Simina spune că nu o interesează ce spune lumea. Pentru ea este important faptul că relația ei cu Bobicioiu merge bine și că există iubire și înțelegere.

ADVERTISEMENT

“Mie nu-mi pasă de ce zic oamenii în general. Oamenii vorbesc și dacă faci ceva, și dacă nu. Gura lumii nu o poți închide. Viața este frumoasă și merge înainte.

Cel mai important este că suntem bine, sănătoși și că ne înțelegem.”, a mai spus fosta concurentă de la Kanal D.

Bobicioiu l-a învins pe Alex Zănoagă la gala RXF

La finalul lunii septembrie, Bobicioiu și Alex Zănoagă s-au luptat în cușcă la gala RXF, însă acesta din urmă a fost învins de actualul iubit al Siminei Loica.

Alex Bobicioiu a ieșit învingător la finalul a trei reprize epuizante pentru ambii jucători.

După ce a pierdut în fața rivalului său, Alex Zănoagă vrea să-și ia revanșa și să se lupte din nou cu Bobicioiu, după cum a declarat recent pentru FANATIK. Acesta din urmă nu ar vrea, însă, o nouă luptă cu fostul Siminei.

ADVERTISEMENT