Life

Simina Loica are sufletul rupt în două! Zănoagă a vorbit cu fiul său înainte de gala MMA cu Alex Bobicioiu: „De asta mi-a fost cel mai tare frică”

Alex Zănoagă își ia forța necesară pentru a-l învinge pe Alex Bobicioiu de la fiul său, Dominic! Ce spune Simina despre marea bătălie?
27.09.2022 | 13:48
Simina Loica are sufletul rupt in doua Zanoaga a vorbit cu fiul sau inainte de gala MMA cu Alex Bobicioiu De asta mia fost cel mai tare frica
Simina Loica are sufletul rupt în două! Zănoagă a vorbit cu fiul său înainte de gala MMA cu Alex Bobicioiu „De asta mi-a fost cel mai tare frică”. Colaj Fanatik/Foto: Insta: Alex Zanoaga/Simina Loica
ADVERTISEMENT

Simina Loica trăiește cu emoții destul de mari lupta care se va da între bărbații din viața ei: Alex Zănoagă și Alex Bobicioiu.

Zănoagă a vorbit cu fiul său înainte de lupta cu Bobicioiu

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre meciul MMA de astăzi, 27 septembrie 2022, spunând că nu îl va consola pe tatăl băiatului ei, Dominic, în cazul în care va lua bătaie de la Bobi.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat ultimele noutăți ale acestei telenovele care s-ar putea termina odată cu victoria unuia dintre cei doi băieți în cușca de la RXF.

Putem confirma faptul că Zănoagă și Simina au în continuare o relație strânsă, asta de dragul copilului lor. Ieri, cu 20 de minute înainte de conferința de presă în care cei doi și-au aruncat vorbe grele, Zănoagă a stat de vorbă cu fiul său, Dominic, prin videocall.

ADVERTISEMENT

Hair-stylistul și-a luat energia necesară de la băiatul său, iar imediat după ce a vorbit cu acesta, extrem de emoționat, parcă a căpătat mai multă putere, ținându-i piept lui Bobi, aparent timorat.

Simina Loica: „Mă bucur că bătălia asta nu va fi pe stradă”

Femeia din cauza căreia cei doi se bat diseară susține că indiferent de deznodământul acestei povești, Zănoagă va rămâne în continuare tatăl fiului ei și îi va oferi locul pe care îl merită.

ADVERTISEMENT

În cadrul conferinței, Zănoagă a spus că deși bruneta susține că îl susține pe Bobicioiu, el e convins că sufletește e cu gândul la el, de fapt. Să fie așa oare?

-Bună, Simina! Ai emoții pentru ce se va întâmpla în ring?

Am emoții, mai mult pentru situație. E o situație în care nu mi-aș fi dorit să fiu. E o situație nasoală. Nu aș fi vrut să fie niciunul dintre ei în această situație.

ADVERTISEMENT

-Te-ai gândit vreodată că dacă nu ar fi fost gala asta s-ar fi bătut în altă parte?

Sincer, da! De asta mi-a fost cel mai tare frică. Mă bucur că bătălia asta nu va fi pe stradă, ci într-un cadru organizat. Nu eram fericită dacă se băteau în altă parte. Era ceva mult mai urât pentru mine. Măcar se descarcă unul pe altul și sper ca după asta să se încheie totul.

alex zanoaga
Alex Zănoagă, la conferința de presă din 26 septembrie. Fostul partener al Siminei e convins că îl va bate pe Bobicioiu. Foto: FANATIK

Brunetei i s-a propus să se bată, dar a refuzat: „Mă gândesc la fiul meu înainte de orice”

-Vei fi alături de Zănoagă dacă va lua bătaie? Îl vei consola după meci?

Nu am de ce să îl consolez dacă va pierde. Și dacă va fi vânăt, îi va trece. Important e să îi treacă alte lucruri lui.

-Tu te-ai vedea într-un astfel de meci?

Mi s-a propus, dar am refuzat din cauza operației la nas și a implantului mamar, însă nu aș vrea ca fiul meu să mă vadă vânătă.

-Dacă nu ai fi mamă, te-ai băga?

Nu știu ce să zic, poate că aș avea curaj. Eu m-am schimbat destul de mult de când a venit pe lume Dominic. Înainte aș fi sărit, să zic, așa la bătaie ușor. Acum mă gândesc la fiul meu înainte de orice.

-Și, totuși, care e punctul tău sensibil? În ce situație ai ridica o palmă sau pumnul?

Dacă apare cineva care spune ceva despre fiul meu, Dominic, sau îl rănește cu ceva, nu mai țin cont de nimic. Sunt ca o leoaică dacă băiețelul meu este rănit.

 

ADVERTISEMENT