Life

Simina Loica, curtată de Ovidiu Neveu. Cum a reacționat fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Simina Loica a primit avansuri de la Ovidiu Neveu. Ce spune fosta participantă de la Puterea Dragostei despre cunoscutul luptător.
27.10.2022 | 14:50
Simina Loica curtata de Ovidiu Neveu Cum a reactionat fosta concurenta de la Puterea Dragostei
Simina Loica, avansuri de la Ovidiu Neveu. Ce spune fosta participantă de la Puterea Dragostei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a recunoscut că a fost curtată de sportivul care a fost bătut de Iancu Sterp într-o gală MMA. Cum a reacționat fosta concurentă de la Kanal D și ce părere și-a făcut despre felul de a fi al bărbatului.

Simina Loica, avansuri de la Ovidiu Neveu. Ce spune fosta participantă de la Puterea Dragostei

Simina Loica susține că nu a răspuns avansurilor primite de la Ovidiu Neveu, așa cum a lăsat de înțeles luptătorul. Fosta participantă de la Puterea Dragostei a subliniat că sportivul nu are absolut nicio dovadă în acest sens.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, bruneta l-a catalog ca fiind un bărbat „nesimțit”, care nu știe să se oprească atunci când trebuie. Se pare că vedeta a exagerat cu complimentele la adresa actualei iubite a lui Alexandru Bobicioiu.

„Să aducă orice dovadă cum că am vorbit cu frații lui. Mie nu îmi place Neveu, nu îmi place niciun bărbat. Sunt fericită așa cum sunt. Dacă nu o să mai fiu cu Bobicioiu, nu trebuie să îmi iau pe altcineva.

ADVERTISEMENT

Am copilul, am ce să fac… Omul exagera, era nesimțit. Adică mă deranja.  Pentru mine este un mare nesimțit.

Eu am un copil și nu vreau să vadă copilul meu, pe viitor, că apar aici tot felul de bărbați care zic că «Simina s-a dat la mine, Simina mi-a dat de înțeles»”, a spus Simina Loica într-o emisiune, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Simina Loica și Alexandru Bobicioiu, un cuplu fericit

Dacă Ovidiu Neveu nu este genul de bărbat pe care Simina Loica să-l placă, nu același lucru se poate spune despre Alexandru Bobicioiu. Cei doi formează un cuplu de câteva luni și sunt pregătiți să facă pasul următor.

Foștii concurenți de la Puterea Dragostei le-au spus fanilor că au planuri de căsătorie, dar nu înainte de a deveni părinți.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil bruneta și actualul iubit vor aduce pe lume un copil la începutul anului următor. Simina Loica și Alexandru Bobicioiu formează un cuplu fericit, tânărul fiind apropiat și de fiul vedetei, Dominic.

ADVERTISEMENT