Life

Simina Loica de la Puterea Dragostei a izbucnit în plâns. Ce mărturisire a făcut bruneta

Simina Loica, una dintre fostele concurente ale emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei, s-a fotografiat cu lacrimi pe obraz. Bruneta a explicat ce a pățit.
30.06.2022 | 17:33
Simina Loica de la Puterea Dragostei a izbucnit in plans Ce marturisire a facut bruneta
Simina Loica de la Puterea Dragostei, în lacrimi. Ce a declarat fosta concurentă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta participantă a show-ului de la Kanal D a izbucnit în plâns și a postat imaginile în mediul virtual, acolo unde fanii s-au întrebat ce i s-a întâmplat. Bruneta a lăsat de înțeles că trece printr-o perioadă grea după despărțirea de Alex Zănoagă.

Simina Loica de la Puterea Dragostei, în lacrimi. Ce a declarat fosta concurentă

Simina Loica de la Puterea Dragostei a decis să pună punct relației cu tatăl fiului ei, Dominic, iar acum a apărut cu lacrimi în ochi și pe obraz. Vedeta s-a întristat, subliniind că are multe momente de acest gen în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fosta concurentă de la Kanal D a lăsat și un mesaj surprinzător cu această ocazie, dovadă că nu traversează o perioadă tocmai bună. Bruneta a explicat de ce a reacționat în felul acesta și ce simte.

„Mai am momente când sunt supărată pe mine și așa reacționez. Și durează acele momente! Dar întotdeauna puternică!”, a scris Simina Loica pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei s-au despărțit

Postarea din mediul virtual vine după ce în urmă cu câteva luni a luat decizia să se despartă definitiv de Alex Zănoagă, tânărul pe care l-a cunoscut la Puterea Dragostei și alături de care a devenit mama unui băiat.

La momentul respectiv, vedeta a mărturisit că s-a gândit la fiul său, Dominic, pe care vrea să-l crească într-un mediu fără certuri și discuții contradictorii.

ADVERTISEMENT

„Normal că m-a impresionat și știu că îl doare și știu că e greu, dar asta e… e dureros. Îmi pare și mie rău de el, dar viața merge înainte. Eu îl am pe Domi în fiecare zi și îmi este ușor, el nu.

Eu sufăr mai tare pentru Alex decât pentru mine. Știu că e greu. Mă pun mereu în situația lui și mă gândesc dacă era Dominic la Alex și nu era la mine și știu că ar fi fost… Doamen ferește”, a dezvăluit Simina Loica pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT