Life

Simina Loica de la Puterea Dragostei, adevărul despre despărțirea de Jador. De ce a pus punct relației

Simina Loica, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a vorbit deschis depre legătura amoroasă pe care a avut-o în urmă cu ceva vreme cu artistul Jador.
08.02.2022 | 16:07
Simina Loica de la Puterea Dragostei adevarul despre despartirea de Jador De ce a pus punct relatiei
Simina Loica de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre relația cu Jador. Motivul pentru care s-au despărțit. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a spus adevărul despre despărțirea de cântărețul de muzică de petrecere, cu care s-a iubit o perioadă destul de scurtă.

S-au cunoscut în timpul emisiunii matrimoniale „Puterea Dragostei”, dar povestea lor de dragoste nu a durat foarte mult pentru că artistul a fost eliminat.

ADVERTISEMENT

Despărțirea de pe micile ecrane a fost una dureroasă pentru ambii, iar acum Simina Loica spune de ce a renunțat să continue relația de dragoste în afara show-ului .

Simina Loica de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre relația cu Jador. Motivul pentru care s-au despărțit

Simina Loica a pus capăt poveștii de dragoste cu Jador pentru că acesta nu a avut un comportament adecvat, ci dimpotrivă i-a adus numeroase jigniri.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Puterea Dragostei și de la Survivor România a lansat mai multe acuzații la adresa brunetei căreia i-a spus că nu este o fată „cuminte”.

Bruneta și Jador au fost împreună mai puțin de două săptămâni, oamenii vorbind o perioadă foarte lungă de timp despre legătura celor doi.

ADVERTISEMENT

„Jador este de înțeles că a vorbit despre mine. A dat de înțeles anumite lucruri ce nu sunt adevărate. Mi-a plăcut din prima, dar în timp… ne-am oprit brusc. 

Era foarte gelos și a început să mă jignească la telefon, mi-a zis că sunt o fată care nu stă cuminte, o fată care vrea să umble cu mai mulți băieți. 

ADVERTISEMENT

Au fost jigniri mai brutale și foarte deranjante și care nu-mi plac. Atunci a fost maximul și punctul în care m-a făcut să renunț de tot. Nu am mai putut”, a declarat Simina Loica, în cadrul emisiunii „În oglindă”.

Simina Loica de la Puterea Dragostei, o femeie împlinită și fericită

În momentul de față fosta participantă de la Kanal D trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Zănoagă, pe care l-a cunoscut în aceeași emisiune matrimonială.

Cei doi formează un cuplu foarte frumos și sunt părinții fericiți a unui copil, un băiat care poartă numele Dominic. Micuțul este bucuria cea mai mare a brunetei.

ADVERTISEMENT