Life

Simina Loica și Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei, primele planuri de nuntă. Ce detalii au oferit

Simina Loica și Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei se pregătesc de nuntă. Ce au povestit foștii participanți de la Kanal D.
21.10.2022 | 23:39
Simina Loica si Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei primele planuri de nunta Ce detalii au oferit
Simina Loica și Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei se pregătesc de nuntă. Ce au povestit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cei doi tineri formează un cuplu de doar câteva luni, dar asta nu-i împiedică să facă primele planuri de nuntă. Ce detalii au oferit foștii participanți ai show-ului matrimonial prezentat de frumoasa Andreea Mantea.

Simina Loica și Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei se pregătesc de nuntă. Ce au povestit

Simina Loica și-a găsit liniștea și fericirea după despărțirea de Alex Zănoagă, iar acum se iubește cu un alt concurent de la Puterea Dragostei, Alex Bobicioiu. Ambii sunt mai bucuroși ca niciodată că au pornit la drum împreună.

ADVERTISEMENT

Sunt un cuplu de puțină vreme, însă fanii sunt deja curioși să afle care sunt planurile pe care le au pentru viitorul apropiat. Fostul participant de la Kanal D a făcut primele declarații despre nunta cu partenera sa de viață.

Cel mai probabil marele eveniment va avea loc anul următor, încă un semn în plus că este pregătit să facă pasul cel mare cu aleasa inimii sale, Simina Loica.

ADVERTISEMENT

„Se vede pe fața mea că dacă răspund greșit ce pățesc. Mai rău de atât nu se poate, nu? Acum nu, anul ăsta nu, poate la anul. Cinci luni vrea să zică”, a mărturisit Alex Bobicioiu, pe contul de Instagram.

Simina Loica și Alex Bobicioiu vor să fie părinți

Înainte de a ajunge la altar Simina Loica și Alex Bobicioiu vor să fie părinți. Anunțul a fost făcut tot pe social media, acolo unde foștii concurenți de la Puterea Dragostei sunt activi și le răspund mereu internauților.

ADVERTISEMENT

Bruneta are deja un băiat pe nume Dominic din relația cu fostul iubit, iar acum vrea să aducă pe lume încă un urmaș. Se pare că copilul este ”programat” de cei doi pentru începutul lui 2023.

„După Crăciun, după sărbători, la anul. Așteptați că urmează. Se vede pe fața ei cât de mult își dorește”, a completat Alexandru Bobicioiu, pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Simina Loica, care are 29 de ani, și actualul iubit mai mare cu 2 ani, aniversează luni, 24 octombrie 2022, 6 luni de când formează un cuplu.

ADVERTISEMENT