Life

Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei s-au împăcat. “A plâns când l-a văzut pe Dominic”

Alex Zănoagă a plecat de acasă după o ceartă cu soția sa. După o săptămână a decis să se întoarcă la familia sa, iar momentul a fost foarte emoționant. Nu și-a putut stăpâni lacrimile.
12.01.2022 | 12:29
Simina Loica si Alex Zanoaga de la Puterea Dragostei sau impacat A plans cand la vazut pe Dominic
Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei s-au împăcat. Sursă foto: instagram
ADVERTISEMENT

Simina Loica și Alex Zănoagă au fost doi dintre cei mai apreciați concurenți din primul sezon Puterea Dragostei.

Aceștia au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar în final au decis să se căsătorească.

De curând, după o ceartă, Alex Zănoagă și-a făcut bagajele și a plecat. Au stat despărțiți o săptămână, apoi au decis să-și mai acorde o șansă.

ADVERTISEMENT

Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei s-au împăcat. “A plâns când l-a văzut pe Dominic”

Despărțirea celor doi foști concurenți de la Puterea Dragostei i-a luat prin surprindere pe mulți. Scandalul a avut loc chiar la începutul acestui an. Alex Zănoagă și-a făcut bagajele și a plecat la părinții săi, în timp ce bruneta a rămas împreună cu fiul lor, Dominic. 

Bruneta a fost cea care a făcut totul public, după ce a apărut cu ochii în lacrimi și le-a povestit internauților ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Tinerii au stat despărțiți aproape o săptămână, apoi au revenit la sentimente mai bune. Au decis să-și mai acorde o șansă, mai ales că au un copil împreună.

“Am fost supărați din motive pe care încă nu le pot spune. Eu am plecat de acasă! Am stat separați câteva zile. A fost o perioadă dificilă pentru amândoi, însă, acum, încet, încet, sper ca totul să revină la normal.

ADVERTISEMENT

De ieri, ne-am împăcat cât de cât, de dragul lui Dominic, în special. Avem un copil împreună, pe care ambii îl iubim ca pe ochii din cap”, a spus Alex pentru Wowbiz. 

Simina Loica a făcut și ea câteva dezvăluiri după ce soțul său s-a întors acasă. Momentul a fost extrem de emoționant. Bărbatul nu și-a putut stăpâni lacrimile când și-a văzut fiul. Bruneta crede că de acum vor fi fericiți și nu vor mai exista astfel de momente tensionate.

ADVERTISEMENT

În plus, se pare că Alex și-a schimbat deja comportamentul.

“Când l-a văzut pe Dominic, după două zile, a plâns. Eu sper că răspunsul este spre da la amândoi, pentru mine era mult mai greu pentru îl vedeam pe Dominic zilnic și îl vedeam că îi simte lipsa”, a dezvăluit fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT