Life

Simina și Alex Zănoagă de la Puterea dragostei, divorț dureros! L-a înșelat bruneta cu Alex Bobicioiu?

Simina și Alex Zănoagă au pus punct definitiv relației lor! Foștii concurenți de la Puterea dragostei sunt chiar la un pas de divorț. Cei doi și-au lansat câteva acuzații.
19.05.2022 | 16:11
Simina si Alex Zanoaga de la Puterea dragostei divort dureros La inselat bruneta cu Alex Bobicioiu
Simina și Alex Zănoagă de la Puterea dragostei divorțează. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Puterea dragostei a slăbit pentru Simina Loica și Alex Zănoagă! Foștii concurenți ai reality-show-ului de la Kanal D au ajuns la capătul răbdării și au anunțat o despărțire definitivă!

Simina și Alex Zănoagă de la Puterea dragostei, în prag de divorț

Simina a vorbit la Teo Show despre decizia de a încheia toate socotelile cu, încă soțul ei, Alex. Principalul motiv, explicat de brunetă, este absența lui din viața de familie.

ADVERTISEMENT

Vedeta a declarat că l-a crescut mai mult singură pe fiul lor, Dominic, și că în ultima perioadă certurile au fost tot mai dese între ei. Simina nu a vorbit cu subiect și predicat despre divorț, dar Zănoagă a făcut-o.

Loica a declarat la Kanal D că nu e foarte hotărâtă să renunțe la numele Zănoagă, însă Alex, care a intrat în direct prin videocall, a mărturisit că va depune actele de divorț.

ADVERTISEMENT

Ultimele luni din viața celor doi porumbei nu au fost lapte și miere așa cum au arătat la fiecare apariție publică. Orele prea multe petrecute de Alex la job și dezinteresul privind creșterea lui Dominic au atins-o pe Simina.

De cealaltă parte, Alex a spus că de când mama Siminei petrece mai mult timp cu ea, ajutând-o în creșterea feciorului, a simțit un comportament ciudat. Orice ar fi făcut primea mereu reproșuri.

ADVERTISEMENT

Cei doi au scos la iveală la Teo Show un moment destul de delicat din familia lor. Simina a recunoscut că, recent, nu l-a lăsat pe Alex să intre în casă deoarece a întârziat, aceasta sunându-l pentru că fiul lor avea febră și nu știa ce să facă. Din această cauză, Alex s-a supărat foarte tare, dar nu e singurul motiv.

„Nu știu dacă mai am sentimente”

Zănoagă a insinuat că Simina l-ar fi înșelat cu Alex Bobicioiu, un alt fost concurent de la Puterea dragostei. Soția lui Zănoagă a negat această informație, deși Alex susține că a primit vești despre această infidelitate din mai multe părți.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă mai sunt sentimente. (…) Nu aveam cu cine să vorbesc. Eu m-am chinuit singură cu creșterea lui Dominic și dacă mi-am dat seama că pot singură, hai să fiu singură. Încă nu am depus actele de divorț”, a spus Simina la Kanal D.

„Nu cred că o să mai existe nicio cale de împăcare. Ne e mai bine așa. Am ales să fim separați amândoi. Am ales asta cel mai mult pentru copil. Cred că o să mă duc eu să depun actele de divorț.

De Simina n-am simțit că mă rup când am plecat de acasă (n.r.: și-a luat toate lucrurile și s-a mutat în altă parte). Am simțit că mă rup de copil. Eu nu mai simțeam absolut nimic față de Simina”, a spus Alex.

 

ADVERTISEMENT