Life

Simion Radu Ștefan, semifinalist la sezonul 11 Românii au talent, a fost prins drogat la volan

Simion Radu Ștefan, „mentalistul” de la Românii au talent 2021, a fost prins sub influența drogurilor la volan. Fostul semifinalist s-a ales cu dosar penal.
08.01.2022 | 18:15
Simion Radu Stefan semifinalist la sezonul 11 Romanii au talent a fost prins drogat la volan
Simion Radu Ștefan de la Românii au talent, sezonul 11, a fost prins drogat la volan. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

„Mentalistul” Simion Radu Ștefan, de la Românii au talent a fost prins drogat în timp ce se afla la volan. A fost semifinalist în sezonul trecut al emisiunii de talente de la Pro TV.

Fostul concurent a fost depistat pozitiv cu cocaină în București, potrivit g4media.ro. Polițiștii i-au deschis dosar penal lui Radu Ștefan Simion.

ADVERTISEMENT

Simion Radu Ștefan de la Românii au talent, prins sub influența drogurilor la volan

Simion Radu Ștefan a fost testat pozitiv cu aparatul DrugTest pentru consum de cocaină la volan.

Fostul semifinalist din sezonul 11 al show-ului Românii au talent a fost oprit de către agenții Brigăzii Rutiere în București, pe strada Barbu Văcărescu vineri, la ora 23.

Oamenii legii i-au deschis dosar penal specialistului în numere de magie.

Cine este Simion Radu Ștefan

Simion Radu Ștefan a participat la sezonul 11 Românii au talent și a ajuns până în etapa semifinalei. Acesta s-a apucat de magie cu mai bine de 17 ani în urmă, în perioada în care tatăl său s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT

A absolvit Facultatea de Marketing și Afaceri Internaționale la București. Ulterior, s-a apucat să studieze și Psihologia, însă nu a mai terminat facultatea.

Simion Ștefan face parte din Agenția Europeană de Hipnoză, care se concentrează pe hipno-terapie. Acesta a dezvăluit, la un moment dat, că a lucrat cu persoane care au suferit depresii minore sau majore și că a reușit să le ajute să se vindece, dar că nu se laudă cu această realizare.

ADVERTISEMENT

Este nepotul lui Mihai Coman, clăpar și chitarist al trupei Holograf. Simion Ștefan are și alte pasiuni, printre care fotografia și muzica.

De altfel, a făcut compoziție digitală, regie și film pentru câteva videoclipuri. Compune coloane sonore și face și voice over pentru posturi de televiziune din afară țării.

ADVERTISEMENT

„Mentalistul” a participat la Românii au talent și în sezonul zece, atunci când a primit patru de „DA” din partea juraților. Din cauza pandemiei, acesta nu a putut participa atunci la semifinală, iar jurații i-au dat o nouă șansă în 2021, după ce a reușit să-i impresioneze din nou,

Din păcate, fostul concurent nu a reușit să ajungă mai departe în competiție, adică în finala emisiunii difuzate la Pro TV.

ADVERTISEMENT