Revista FANATIK

Simo rediviva! Înainte de Fed Cup, revista FANATIK îți oferă o analiză „la sânge” a viitorului Simonei Halep. De la agonie la extaz! Sau… viceversa! Numai în revista FANATIK!

08.02.2019 | 19:00
Simo rediviva Inainte de Fed Cup revista FANATIK iti ofera o analiza la sange a viitorului Simonei Halep De la agonie la extaz Sau viceversa Numai in revista FANATIK

A apărut revista FANATIK pe ianuarie! Ai apucat să o cumperi?! Cea mai bună revistă de sport din România! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini la numai 5 lei! Numai din revista FANATIK pe ianuarie poți afla ce salarii dă, de fapt, Gigi Becali jucătorilor de la FCSB, cine este „campionul”, cine este la… „retrogradare”! Tot de la FCSB revista FANATIK îți oferă, în exclusivitate, fotocopii din teza de doctorat a antrenorului Mihai Teja. Ce subiect are, câte pagini are, cine a fost îndrumătorul. Numai în revista FANATIK din ianuarie!

Gică Hagi e la un pas să aducă acționar un brand uriaș! Viitorul poate primi cadou un stadion nou! Unde și pe banii cui, află din revista FANATIK pe ianuarie! Știi în câte finale europene au fost echipe românești în 1989, anul dispariței lui Nicolae Ceaușescu? …și începutul dezastrului pentru sportul românesc… Este o prăpastie uriașă între performanțele de atunci și jalea de acum! Cifre nemiloase în comparația din revista FANATIK din ianuarie!

Simo rediviva! Înainte de Fed Cup, revista FANATIK îți oferă o analiză „la sânge” a viitorului Simonei Halep. De la agonie la extaz! Sau… viceversa! Numai în revista FANATIK!

Ce-o să facă Simona Halep în 2019, anul marilor provocări? Aceasta este marea întrebare din acest început de an a tuturor românilor. Pentru că Simona este persoana care a „invadat” casele românilor, pentru că Simona este jucătoarea care i-a determinat pe români să se reîntoarcă la tenis după seceta care a urmat celuilalt număr 1 mondial român din tenis, unicul Ilie Năstase, pentru că Simona i-a ajutat să fie din nou fericiți, să se bucure pentru fiecare victorie și fiecare turneu câștigat.

Numărul din ianuarie al revistei FANATIK face o analiză „la sânge” a perspectivelor Simonei Halep în 2019. De la extaz la agonie și... viceversa!
Numărul din ianuarie al revistei FANATIK face o analiză „la sânge” a perspectivelor Simonei Halep în 2019

Zâmbetul Simonei Halep și determinarea de care dă dovadă de fiecare dată când intră pe teren au transformat-o în „Favorita Fanilor”, premiu obținut la final de 2018. Revista FANATIK analizează situația Simonei Halep, punctele forte și punctele mai puțin bune, parcursul în următoarele turnee importante și înțelegerea cu antrenorul de 50 de ani Thierry Van Cleemput.

A fost găsit Emiliano Sala! Mult prea târziu… Citește în revista FANATIK din ianuarie ce tragedii cumplite au precedat dispariția fotbalistului argentinian!

Află din revista FANATIK care au fost cumplitele tragedii care au îndoliat sportul mondial înaintea dispariției dramatice a argentinianului Emiliano Sala. Și care a fost calvarul trăit de fiul lui Sandu Neagu, de la orfelinat la echipa națională! Și la ce nivel a ajuns bătaia dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu. Și de ce a venit în România, de fapt, mijlocașul malian Ibrahima Tandia, acum (încă) la Sepsi Sfântu Gheorghe. Și unde construiește George Copos un adevărat „orășel”. Și cum a ajuns Daniel Negreanu, canadian cu părinți români, numărul 2 mondial ca bani câștigați din concursurile de poker! Și sunt doar câteva dintre subiectele pe care le poți citi în revista FANATIK din ianuarie!

Revista FANATIK din ianuarie face un remember dureros al tragediilor care au precedat tragica dispariție a lui Emiliano Sala, care a fost găsit mort în avionul prăbușit în Canalul Mânecii
Revista FANATIK din ianuarie face un remember dureros al tragediilor care au precedat tragica dispariție a lui Emiliano Sala

Așa că nu uita: a apărut revista FANATIK pe ianuarie! Primul număr al revistei FANATIK în 2019, prima lovitură! 48 de pagini cu subiecte tari, pe cât de șocante pe atât de emoționante! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini la numai 5 lei! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

  • „Abia la finalul anului o să conteze poziția din clasament” – Simona Halep

  • 64 de săptămâni a stat Simona pe primul loc WTA, locul 10 în clasamentul numerelor 1 all-time