Fotbal intern

Simon Zenke, amuzat după ce a fost prins în trafic în timpul protestului: „Simt că o să întârzii”

15.03.2019 | 18:51
Simon Zenke amuzat dupa ce a fost prins in trafic in timpul protestului Simt ca o sa intarzii

România a stat pe loc astăzi timp de 15 minute, în timpul protestului pentru lipsa infrastructurii, pornit de către afaceristul sucevean Ștefan Mandachi. Cum manifestația s-a răspândit în toată țara, gestul celor care au protestat a luat prin surprindere sportivii străini aflați în țara noastră. Unul dintre fotbaliștii care a rămas în mijlocul mașinilor staționate a fost dinamovistul Simon Zenke.

Simon Zenke, prins în trafic de protestul „#șîeu”

Protestul pentru lipsa infrastructurii rutiere din România sau chiar lipsa drumurilor de calitate din țară, i-a făcut pe Simon Zenke, Rachid Ait-Atmane și Mamadou Ndiaye să întârzie la antrenament. Astfel, Zenke a postat pe instagram mai multe filmulețe din mașină, în care a atașat și mesajul în franceză “Simt că voi întârzia”, cu mai multe emoji-uri cu degetele încrucișate.

Altfel, nu e prima oară când Zenke și coechipierii săi se confruntă cu probleme în trafic. Dinamoviștii au mers cu trenul la Sfântu Gheorghe, pentru partida cu Sepsi. Atunci antrenorul „câinilor”, Mircea Rednic, s-a arătat revoltat de lipsa infrastructurii din țară: “De 30 de ani nu suntem în stare să facem o autostradă, ne batem joc de oameni. Asta este, mergem cu trenul, e mult mai lejer. Am face 7 ore cu autocarul, e normal în condiţiile astea să mergem cu trenul. În trei ore suntem acolo. Ne punem măşti pe faţă, ne dăm cu spirt, ca să ne ferim de gripă”, a spus Rednic, înaintea partidei contra covăsnenilor.

Simon Zenke, mesaj pe instagram după ce a fost prins în coadă pe DN1

Sportivi din mai multe orașe au protestat pentru autostrăzi

Protestul pentru autostrăzi a avut ecou și în lumea sportului. Astfel, fobaliștii de la ASU Poli Timișoara, dar și concitadinii de la ACS, au ieșit în stradă pentru a cere investiții în infrastructură. De asemenea, la protest au ieșit și baschetbaliștii trupei de pe malul Begăi.

Totodată, Wilhelm Brosser, baschetbalistul liderului la zi al Ligii Naționale, CSU Sibiu, a ieșit în stradă și a fost amendat de polițiștii sibieni, ca urmare a faptului că a ieșit la protest.

Tags: