Fotbal intern

Simon Zenke, extrema cu “greutate” transferată de Mircea Rednic la Dinamo, are 5 kilograme în plus!

28.11.2018 | 13:40
Simon Zenke extrema cu greutate transferata de Mircea Rednic la Dinamo are 5 kilograme in plus

Probleme pentru trupa din Ștefan cel Mare cu fotbaliștii aduși în perioada competițională. Rămași fără contracte de luni bune, aceștia au venit total nepregătiți la Dinamo București. Este și cazul lui Simon Zenke, care are 5 kilograme în plus!

FANATIK a aflat că fotbalistul care va împlini 30 de ani în luna decembrie este departe de greutatea ideală recomandată pentru un sportiv de înălțimea sa.

Are viteză excelentă, dar îl trage burta în jos! Simon Zenke are 5 kilograme în plus!

Mircea Rednic a încercat să rezolve din zbor problemele de lot ale lui Dinamo București și a semnat câțiva jucători despre care a primit referințe bune. Ultimele două achiziții au fost făcute chiar în această săptămână. Cu toate că la nivel de CV fotbaliștii aduși de Rednic stau mult mai bine decât ce era la echipă toți au o mare problemă: sunt nepregătiți. Acest lucru îi face să fie predispuși la accidentări, vezi cazul Aliji, sau să aibă kilograme în plus.

Simon Zenke sare la cap în meciul cu Gaz Metan
Simon Zenke le-a spus celor din jur că are un fizic mai robust de fel și că niciodată nu a avut greutatea ideală recomandată de medici pentru înălțimea sa

Aceasta este situația camerunezului Simon Zenke. Mijlocașul, care poate evolua și extremă, are, conform informațiilor FANATIK, 5 kilograme în plus peste greutatea optimă pentru un sportiv de performanță la înălțimea sa. Cu toate acestea, africanul nu este deloc speriat și nu trage mai tare la antrenamente pentru a arde grăsimea evidentă pe care o deține. El le-ar fi spus celor din jur că niciodată nu a avut o greutate standard și că, pentru el, forma maximă e atinsă atunci când are unul sau două kilograme în plus. Un motiv în plus sau în minus de îngrijorare pentru Rednic?

Ironizat de specialiștii TV: “Mai au puţin şi pleznesc chiloţii pe el…”

Problemele cu kilogramele pe care Simon Zenke le are au fost remarcate și de specialiștii TV. Basarab Panduru și Cornel Dinu l-au ironizat pe Zenke pentru fizicul pe care îl are, dar și pentru ce a arătat până acum în tricoul lui Dinamo. “Mai au puţin şi pleznesc chiloţii pe el…”, a spus Basarab Panduru, completat apoi de Cornel Dinu:

Simon Zenke poartă tricoul cu numărul 88 la Dinamo
Simon Zenke a fost luat la mișto de Basarab Panduru pentru kilogramele în plus pe care le are

Comentariul a fost inspirat, a zis că vine direct de la bucătărie, dar pe mine m-a speriat altceva. Că scapă undeva în partea dreaptă şi îşi pierde mingea de la picior, bine, probabil că nu e antrenat, o avea nişte calităţi, că arată bine aşa, şi pe el dacă pui o haină îl duci la Botezatu. Să poarte nişte sacouri. Îi scapă mingea şi centrează din alunecare. Vorbeam azi cu Nicolae Badea, care e simpatic şi ştie ce-i cu fotbalul, şi-mi zicea ”mai ţii minte când a zis Borcea să dăm 1 milion pe Pleşan”, şi am zis ”eşti nebun Cristi? Ăsta pasează din alunecare. Nu pot să aduc jucători de genul”, a spus Mister.

Simon Zenke în meciul cu Gaz Metan
Simon Zenke a fost ironizat de Cornel Dinu pentru prestația cu Gaz Metan