Fotbal intern

Simon Zenke, noul “Bizon” de la Dinamo, ironizat. “Vine direct de la bucătărie!”

14.11.2018 | 08:33
Simon Zenke în meciul Dinamo - FCSB. Mijlocaşul a fost ironizat de Cornel Dinu şi Basarab Panduru

Simon Zenke, noul jucător al lui FC Dinamo Bucureşti, a fost ironizat de Basarab Panduru şi Cornel Dinu. Mijlocaşul dreapta în vârstă de 29 de ani a debutat în partida jucată de formaţia din “Ştefan cel Mare” cu FCSB, scor 1-1, în etapa a 15-a din Liga 1 Betano, iar oamenii din fotbalul românesc l-au luat peste picior.

Deşi Mircea Rednic, antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti, crede că Simon Zenke poate să îi calce pe urme lui Harlem Gnohere şi să facă show în Liga 1 Betano pentru gruparea din “Ştefan cel Mare”, Basarab Panduru şi Cornel Dinu s-au întrecut în iornii la adresa noului “Bizon” din “Groapă”.

Simon Zenke, ironizat de Basarab Panduru şi Cornel Dinu

Basarab Panduru:Mai au puţin şi pleznesc chiloţii pe el…”
Cornel Dinu: Comentariul a fost inspirat, a zis că vine direct de la bucătărie, dar pe mine m-a speriat altceva. Că scapă undeva în partea dreaptă şi îşi pierde mingea de la picior, bine, probabil că nu e antrenat, o avea nişte calităţi, că arată bine aşa, şi pe el dacă pui o haină îl duci la Botezatu. Să poarte nişte sacouri. Îi scapă mingea şi centrează din alunecare. Vorbeam azi cu Nicolae Badea, care e simpatic şi ştie ce-i cu fotbalul, şi-mi zicea ”mai ţii minte când a zis Borcea să dăm 1 milion pe Pleşan”, şi am zis ”eşti nebun Cristi? Ăsta pasează din alunecare. Nu pot să aduc jucători de genul”.

Simon Zenke în timpul meciului Dinamo - FCSB 1-1
Simon Zenke în timpul meciului Dinamo – FCSB 1-1

Simon Zenke a fost introdus de Mircea Rednic pe teren în minutul 82 al partidei dintre Dinamo Bucureşti şi FCSB, scor 1-1. Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani originar din Nigeria l-a înlocuit pe Daniel Popa, dar nu a avut mari reuşite în minutele jucate pentru gruparea “roş-albastră”.

  • 400.000 de euro este cota lui Simon Zenke, conform transfermarkt.com
  • 8 minute a jucat Simon Zenke pentru Dinamo în sezonul 2018 – 2019
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri