Fotbal intern

Simon Zenke, oficial la Dinamo! Pe ce post va juca nigerianul în echipa lui Rednic

08.11.2018 | 13:19
Simon Zenke oficial la Dinamo Pe ce post va juca nigerianul in echipa lui Rednic

Dinamo a mai bifat un transfer în mandatul lui Mircea Rednic și l-a legitimat în mod oficial pe Simon Zenke! Câinii au bătut palma cu mijlocașul dreapta de 29 de ani care trebuie acum să aducă un plus valoare în linia mediană a grupării din Ștefan cel Mare. Nigerianul a început fotbalul la Kaduna United. În urmă cu 13 ani a plecat în Franța acolo unde a jucat pentru a doua echipă a celor de la Strasbourg. Doi ani de zile a așteptat Zenke chemarea la prima formație. În 2010, Zenke a decis că e vremea pentru o nouă schimbare și a mers în Turcia, la Samsunspor, unde a rezistat preț de două sezoane.

S-a întors în Franța și a semnat pentru fosta echipă a lui Boloni, Nancy. După o scurtă perioadă, s-a reîntors în Turcia, dar impresarii l-au direcționat către Istanbul BB. Au urmat Sanliurfaspor, Karabukspor și Tubize în cv-ul mijlocașului. 28 de meciuri a jucat Zenke sezonul trecut, în liga a doua a campionatului belgian. Pentru Tubize a evoluat și în Cupa Belgiei, în două meciuri, cu Oudenaarde și Mouscron.

Simon Zenke, oficial la Dinamo! Poza de pe fb
Simon Zenke a devenit al treilea jucător transferat de Dinamo în era Rednic

Simon Zenke, oficial la Dinamo!

Nigerianul Simon Zenke este al 3-lea jucător transferat de Dinamo de la venirea lui Mircea Rednic la echipă. Primul venit a fost Naser Aliji. Fundașul stânga care are și cetățenie elvețiană a prins 11 selecții în prima reprezentativă a Albaniei. 3 titluri de campion al Elveției are Naser Aliji în palmares, cu FC Basel în 2014, 2015 și 2016.

Al doilea jucător adus în Ștefan cel Mare de Mircea Rednic a fost  Rachid Ait-Atmane. Algerianul are 10 jocuri în acest an pentru belgienii de la Waasland-Beveren, dar punctul culminant al carierei a fost atins atunci când a jucat în prima ligă spaniolă alături de Sporting Gijon. 28 de partide a prins Rachid Ait-Atmane la gruparea iberică pe prima scenă .

  • 3 jucători a transferat Dinamo de la venirea lui Mircea Rednic la echipă