Life

Simona Bălăceanu, în lacrimi după ce a fost eliminată de la Burlacul. “Te vreau dar e dificil”

Simona Bălăceanu a avut un mesaj emoționant pentru Andi Constantin după ce și-a dat seama că nu ea este aleasa.
01.07.2021 | 23:53
Simona Balaceanu in lacrimi dupa ce a fost eliminata de la Burlacul Te vreau dar e dificil
ADVERTISEMENT

Simona Bălăceanu nu a fost aleasa lui Andi Constantin. Tânăra a fost eliminată în marea finală a emisiunii Burlacul. După ce a aflat, Simona nu a putut să-și stăpânească lacrimile și a avut un mesaj emoționant pentru Andi.

Ca de fiecare dată, burlacul a explicat decizia sa printr-un discurs destul de mare.

Simona Bălăceanu, în lacrimi după ce a fost eliminată de la Burlacul

Andi Constantin a decis să o elimine pe Simona Bălăceanu în marea finală. Acesta a încercat să-i explice tinerei cât de bine a putut de ce a luat această decizie. Acesta i-a spus că a încercat să o cucerească dar s-a “lovit” în repetate rânduri de barierele ridicate de ea. În plus a mai subliniat că lui nu îi place să se joace într-o relație.

ADVERTISEMENT

“La vremea respectivă chiar dacă am avut un date minunat cu tine, alta era preferata mea, Cristina. Următorul nostru date nu a fost unul chiar cinstit din partea mea. Atunci eram rănit și aflasem că preferata mea nu-mi răspunde în același mod. Cumva, în mintea mea de bărbat rănit a apărut ideea de refugiu.

Atunci am început să investesc în noi. Din păcate, aveai toate scuturile ridicate și investiția mea s-a lovit de barierele tale. M-am simțit ca un cerșetor. Știu că sentimentele nu se cerșesc și să știi că în interior am înțeles că tu doar te jucai, însă știu că pe drumul către dragoste nu e bine să te joci, pentru nu știi ce e în sufletul celui din fața ta.

ADVERTISEMENT

Când te joci, trăiești periculos. Știu că ție îți place asta, nu și mie. Din păcate, joaca în relație nu e ceea ce-mi doresc. Îmi plac provocările, dar le păstrez pentru alte aspecte ale vieții”, a spus Andi Constantin, la Antena 1.

Tânăra a ascultat toate explicațiile, iar la final cu lacrimi în ochi a avut și ea un mesaj pentru burlac

ADVERTISEMENT

“Te vreau, dar e dificil. Asta e concluzia mea. Poate că nu e momentul potrivit, poate că viața nu ne-a întâlnit când trebuia. L-am simțit că îi este frică lângă mine și cu siguranță și eu aș fi făcut la fel”, a declarat Simona Bălăceanu.

Andi i-a mai spus că apreciază că a ajuns atât de departe.

“Draga mea, aproape că nu-mi vine să cred cât de departe a ajuns povestea noastră. Știi ce mi-ai spus prima oară când m-ai văzut? Care a fost cerința ta? „Am un orgoliu bolnav, salvează-mă”. Și cred că asta am făcut. O primă promisiune mi-am ținut-o față de tine.

ADVERTISEMENT

Am amânat momentul primei noastre întâlniri. Era parte din metoda de a combate acest demon al tău. Vreau să-ți mulțumesc pentru acele clipe de fericire”, i-a mai spus spus Andi, Simonei Bălăceanu.

ADVERTISEMENT