Life

Simona Bălăceanu și Melissa Azak, dezvăluiri după finala Burlacul. Ce au anunțat finalistele de la Antena 1

Simona Bălăceanu și Melissa Azak au făcut dezvăluiri după finala show-ului matrimonial Burlacul de la Antena 1. Iată ce anunț au făcut cele două finaliste.
05.07.2021 | 19:07
Simona Balaceanu si Melissa Azak dezvaluiri dupa finala Burlacul Ce au anuntat finalistele de la Antena 1
Simona Bălăceanu și Melissa Azak, dezvăluiri după finala Burlacul. Ce au anunțat finalistele de la Antena 1. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Bălăceanu și Melissa Azak au făcut dezvăluiri după finala show-ului Burlacul de la Antena 1. Finalistele au vorbit despre experiența alături de Andi Constantin și au tras concluzii după eliminarea lor din competiție.

Simona Bălăceanu și Melissa Azak, dezvăluiri după finala Burlacul. Ce au anunțat finalistele de la Antena 1

Simona Bălăceanu era sigură că va învăța multe din această experiență și este convinsă că totul se întâmplă în viață cu un scop.

ADVERTISEMENT

Bruneta a mai spus că niciodată nu a încercat să pară altcineva decât este, deși a avut momente în care nici măcar ea nu se mai recunoștea. În plus, premiul nu a fost important pentru ea, ci experiențele pe care le-a acumulat.

„Ce experiență…În momentul în care am acceptat să fac parte din această poveste,am simțit că oricare va fi ‘drumul’ meu acolo, voi avea de învățat.

ADVERTISEMENT

A fost ceva nou și diferit, ceva ce nu trăiești în fiecare zi și da, o să susțin tot timpul că nimic nu este întâmplător în viață, iar toate se întâmplă cu un scop.

(…) Și nu, nu a fost despre a câștiga un premiu, ci despre a te completa cu un om, iar acolo am cunoscut oameni frumoși.

ADVERTISEMENT

Țin să mulțumesc din suflet, celor care m-au susținut încă de la început, celor care au empatizat cu mine, celor care mi-au fost lecții, celor care s-au regăsit în povestea mea și celor care m-au plăcut mai puțin.

Cum am spus și în finalul emisiunii, îmi doresc să trăiesc, să învăț, să evoluez și să devin cea mai bună variantă a mea. Vă îmbrățișez”, a scris Simona Bălăceanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 𝔰𝔦𝔪𝔬𝔫𝔞 𝔅𝔞𝔩𝔞𝔠𝔢𝔞𝔫𝔲 (@simonaabalaceanu)

Melissa Azak: „Am întâlnit suflete frumoase în timpul acestei călătorii”

Melissa Azak a scris și ea câteva cuvinte după finala emisiunii de la Antena 1. Tânăra le-a mulțumit fanilor români că i-au transmis atâtea mesaje de încurajare și a ținut și ea să le spună câteva cuvinte frumoase.

De asemenea, Melissa i-a îndemnat pe oameni să fie mereu buni unii cu ceilalți și să nu regrete deciziile pe care le iau în viață.

Melissa a avut numai lucruri bune de spus despre fetele pretendente la inima lui Andi Constantin, cu care s-a distrat pe parcurs.

„Am întâlnit suflete frumoase în timpul acestei călătorii. Am descoperit locuri noi, m-am distrat foarte mult cu femeile alea nebune și frumoase din cameră, cu echipajul din spatele camerei și cu toți cei pe care i-am întâlnit în călătoria mea acolo.

(…) M-ați văzut pe mine adevărat și mi-ați adus numai bunătate și dragoste. Sunteți genul meu de oameni. Așa că vă trimit înapoi dragostea mea. Oricine mi-a atins sufletul și m-a învățat ceva, mulțumesc.

Fiți binecuvântați, oameni buni. Fiți mereu fericiți. Nu regretați niciodată deciziile voastre în viață. Totul se întâmplă cu un motiv. Totul se întâmplă pentru a te face cine ești astăzi.

A fi femeie este frumos. A fi independentă este mult mai bine. Nu vă fie frică să nu treceți la noi capitole. Fiți mereu amabil cu celălalt, nu-i cunoașteți povestea”, a scris Melissa Azak pe Instagram.

Ana Bene, câștigătoarea de la Burlacul, sezonul 6

Ana Bene este cea care i-a câștigat inima lui Andi Constantin. Tânărul a ales-o pe ea în marea finală, însă povestea lor de dragoste nici nu a început bine, că s-a și terminat. 

După săptămâni bune în care a cunoscut 25 de fete care visau la inima lui, Andi Constantin a rămas tot singur după finalul show-ului matrimonial.

Andi Constantin a declarat, recent, că relația lui cu Ana Bene este de prietenie și că asemănările dintre ei nu au fost neapărat un lucru care să-i țină împreună.

ADVERTISEMENT