Life

Simona Florescu, văduva lui Ion Dichiseanu, mai frumoasă ca niciodată! Ce anunț a făcut în cea mai recentă apariție

Simona Florescu, văduva lui Ion Dichiseanu, a furat privirile tuturor în cea mai recentă apariție televizată. Artista a făcut un anunț important alături de fiica ei, Ioana.
06.05.2022 | 17:41
Simona Florescu vaduva lui Ion Dichiseanu mai frumoasa ca niciodata Ce anunt a facut in cea mai recenta aparitie
Simona Florescu, văduva lui Ion Dichiseanu. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Simona Florescu este mai frumoasă ca niciodată! Văduva lui Ion Dichiseanu a renunțat la breton în cea mai recentă apariție tv, unde a fost prezentă alături de nepoata ei, Anastasia, și de mama acesteia, fiica Ioana.

Simona Florescu, apariție de senzație la Prima TV

Cele două nu au mers întâmplător în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV. Cele două au făcut un anunț care are legătură cu maestrul Ion Dichiseanu, stins din viață în urmă cu mai bine de un an.

ADVERTISEMENT

Simona și Ioana, însoțite de organizatorul de evenimente Andrei Giurgia, au oferit o veste care îi va încânta pe cei care l-au admirat pe marele actor. Acestea au anunțat premiera primului mare festival în memoria lui Ion Dichiseanu.

Evenimentul va avea loc în weekendul 20-22 mai 2022, la Adjud. Orașul este locul de baștină al monstrului sacru ala teatrului și filmului românesc. În cadrul acestui festival vor rula o serie de filme în care Ion Dichiseanu a jucat și vor fi invitați cu totul speciali.

ADVERTISEMENT
Simona Florescu, mai frumoasă și mai elegantă ca niciodată. Foto: Prima TV

Văduva și fiica lui Ion Dichiseanu, implicate în organizarea primului festival în memoria actorului

Actori de la teatre importante din țară vor fi, de asemenea, la Adjud. Printre ei se numără Claudiu Bleonț și Crina Matei.

„Ultima frontieră a morții”, „Dincolo de barieră” și „Al treilea salt mortal” sunt trei dintre filmele în care a jucat Ion Dichiseanu, pe care publicul va avea ocazia să le vadă în zilele festivalului.

ADVERTISEMENT

Teatrul Nottara se mută la Adjud în ziua de sâmbătă, 21 mai, cu spectacolul „Aici nu-i de joacă”. Evenimentul va fi deschis cu un spectacol în care a jucat Ion Dichiseanu, „Amadeus”. Opera de artă va fi pusă în scenă de Ateneul Național din Iași.

Spectatorii vor avea parte nu doar de piese de teatru și filme, ci și de câteva recitaluri ale unor artiști cunoscuți. Printre cei care vor cânta se numără Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego, dar și Gabriel Dorobanțu.

ADVERTISEMENT

„Această țară are nevoie de proiecte culturale. Încet-încet ducem lipsă de cultură. Valorile se pierd”, a declarat Ioana Dichiseanu despre intenția de a pune pe picioare acest festival în memoria tatălui ei.

 

 

ADVERTISEMENT