Life

Simona Gherghe, înlocuită de Gabriela Cristea la emisiunea Mireasa. Prezentatoarea a anunțat că are Covid

Simona Gherghe nu va prezenta câteva zile emisiunea Mireasa. Aceasta a anunțat pe pagina sa de socializare că are coronavirus. Prezentatoarea a fost înlocuită de Gabriela Cristea.
14.02.2022 | 21:27
Simona Gherghe inlocuita de Gabriela Cristea la emisiunea Mireasa Prezentatoarea a anuntat ca are Covid
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a fost testată pozitiv cu Covid-19 și a intrat în izolare.

Vestea a fost dată chiar de prezentatoare pe contul său de Instagram.

Chiar dacă este bolnavă, aceasta este extrem de optimistă și își dorește să treacă cât mai repede peste momentele dificile.

Simona Gherghe, înlocuită de Gabriela Cristea la emisiunea Mireasa. Prezentatoarea a anunțat că are Covid

Fanii emisiunii Mireasa au avut parte de o surpriză. Gabriela Cristea a înlocuit-o pe Simona Gherghe la cârma emisiunii și mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare de la Antena 1 a clarificat totul. Aceasta a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram în care a anunțat că are coronavirus și că se simte bine.

“Ca să citez o foarte bună prietenă, e bine să mai fie și pozitivi, că e plină lumea de negativiști! Așadar, a ajuns virusul și la mine. N-o să ne vedem câteva zile, sper să treacă ușor și toți ai mei să fie bine! Aveți grijă de voi!”, a scris prezentatoarea.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Gherghe | TV HOST (@simgherghe)

Fanii i-au trimis imediat zeci de mesaje de încurajare.

“Să vă faceți bine repede!”

“Nu știam de ce nu sunteți azi în emisiune. Sănătate multă vă doresc.”

“Multa sănătate și răbdare să treceți peste, îmi pare rău pentru dumneavoastră, ne veți lipsi”

“Multă sănătate și te așteptăm cu drag la emisiune”, i-au transmis internauții.

În urmă cu mai bine de un an, Simona Gherghe a fost una dintre primele vedete care a anunțat că se va vaccina împotriva Covid-19. 

ADVERTISEMENT

“Aștept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt. Aștept să ne întoarcem la ceea ce credeam noi că e normalitate. Cred că acest vaccin ne va ajuta. Noi ne-am vaccinat și împotriva gripei sezoniere și îl vom face și pe cel împotriva Covid-19”, declara la acel moment prezentatoarea emisiunii Mireasa pe rețelele de socializare.

“Am vorbit despre vaccinare și mi-am atras pe pagină o mulțime de antivaxeri. Mă așteptam, pentru că știam că sunt reactivi și agresivi. Nu-i nimic, eu îmi asum opinia provaccinare! Argumentat și documentat”, a fost un alt mesaj al Simonei Gherghe.

ADVERTISEMENT