ADVERTISEMENT
Life

Simona Gherghe a făcut anunțul despre a treia sarcină, în direct, când a revenit la Antena 1! “Mi-e și frică, să zic așa”

Autor: Madalina Moraru | 03.09.2020 | 11:56
Simona Gherghe a făcut anunțul despre a treia sarcină, în direct, când a revenit la Antena 1!
Simona Gherghe a revenit la TV și a făcut un anunț neașteptat despre a treia sarcină

Simona Gherghe a făcut anunțul neașteptat despre a treia sarcină la câteva minute de când a revenit în fața camerelor de filmat.

ADVERTISEMENT

Aflată în fața telespectatorilor, blondina și-a deschis sufletul și a făcut precizări importante despre rolul de mămică. Aceasta renunțase de ceva vreme la emisiunea Acces Direct, la cârma căreia în prezent se află Mirela Vaida.

Vedeta de 42 de ani a decis să marcheze o revenire pe micul ecran, după ce fetița și băiețelul ei, Ana și Vlad, au ajuns la o vârstă la care pot fi lăsați și în grija altor persoane. Foarte fericită când și-a anunțat revenirea, blondina a preluat show-ul Mireasa, al cărui primă ediție deja a fost difuzată pe Antena 1.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a făcut anunțul despre a treia sarcină, în direct, când a revenit la Antena 1! “Mi-e și frică, să zic așa”

Simona Gherghe s-a întors la TV și prezintă show-ul Mireasa, de pe Antena 1. Formatul emisiunii a fost unul care i-a captat interesul încă de la primele discuții cu reprezentanții trustului media. De aceea, nu a stat prea mult pe gânduri și a revenit în fața publicului său.

În timp ce a fost difuzată prima ediție din emisiunea Mireasa, Simona Gherghe a făcut anunțul despre a treia sarcină. A precizat cu ce problemele se confruntă, la ora actuală, mai ales că și-a lăsat copiii acasă și s-a întors la serviciu.

ADVERTISEMENT

Pentru că este o mămică foarte grijulie, aceasta a declarat că nici nu se gândește să mai facă și un al treilea copil. În momentul de față ea își dorește o bonă dedicată, deoarece nu le mai face față celor mici.

Simona Gherghe a făcut anunțul despre a treia sarcină, în direct, când a revenit la Antena 1! Mi-e și frică, să zic așa
Simona Gherghe își dorește să angajeze o bonă pentru copiii săi, Ana și Vlad, după ce a revenit la Antena 1

Formula în care este în prezent familia Simonei Gherghe pare să fie una ideală. De aceea, ea nu vrea și un al treilea copil, deoarece are programul mult prea ocupat. “Eu pe al treilea nu-l mai fac”, a susținut Simona Gherghe, în direct, la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 își dorește o bonă pentru Ana și Vlad, copiii ei cu Răzvan Săndulescu. Familia ei este numeroasă în prezent și vrea o femeie de încredere care să se ocupe de cei mici.

“Nu mi-am găsit bonă. Mi-e și frică, să zic așa… Caut bonă! Doamne, caut bonă. Sper să fie un om bun, un om cumsecade. Avem niște copii foarte frumoși, sunt cuminți, mai fac și ei năzbâtii. Sper să găsim o doamnă cumsecade care să devina un membru al familiei noastre.”, a continuat prezentatoarea TV.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!