Life

Simona Gherghe a făcut anunțul neașteptat la Mireasa! Care este fata eliminată în ediția din 8 mai

08.05.2021 | 16:09
Simona Gherghe a facut anuntul neasteptat la Mireasa Care este fata eliminata in editia din 8 mai
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a făcut anunțul neașteptat în ediția din 8 mai a emisiunii Mireasa de la Antena 1! Una dintre concurente a părăsit reality-show-ul matrimonial după o ședere scurtă în casă, timp în care afara o aștepta bărbatul de care a vrut să fugă, dar față de care și-a dat seama ce sentimente are, de fapt.

Ruxi a fost concurenta eliminată în finala săptămânală care a avut loc sâmbătă, 8 mai 2021. Gala a fost una plină de emoții pentru toți concurenții, în special pentru cele două fete nominalizate: Ruxi și Alina.

ADVERTISEMENT

În afară de doamna Ioana, care a nominalizat-o pe Alina, restul mamelor, Malvina, Daniela, Mari și Victoria au scris numele lui Ruxi pe foaie.

Simona Gherghe i-a luat prin surprindere pe concurenții Mireasa. Răsturnare de situație în voturile privind mamele

Doamna Ioana a oferit o explicație pentru care a ales să nominalizeze diferit de celelalte mame: „Alina a intrat în casă, a reintrat chemată de un băiat. Nu, efectiv, nici nu i-a dat răgazul de a sta cu ea. I-a întors spatele de cum a intrat în casă și asta m-a făcut să o aleg. Poate sunt mai multe. Toată lumea vede un fel de a se purta, iar ea zice că nu”.

ADVERTISEMENT

Surprizele au urmat abia apoi, când concurenții și telespectatorii au aflat cum stau la capitolul voturi. Cel mai votat băiat în ultima săptămână, cu 36,5% a fost Ionuț, iar pe locul doi s-a clasat Liviu, cu 27,5% din voturile telespectatorilor. Podiumul a fost completat de Marian, partenerul Andreei.

ruxi mireasa
Ruxi, eliminată de la Mireasa. Foto: captură Antena 1

Ruxi, eliminată: „N-o să mai fug”

La fete, situația a stat în felul următor. Mireasa săptămânii a fost aleasa Andreea, într-o proporție de 28,3%, iar pe locurile doi și trei s-au poziționat Maria și Izabela cu 25%, respectiv 21%.

ADVERTISEMENT

Anunțul care i-a lăsat pe toți cu gura căscată a fost cel legat de soacra săptămânii:  „Avem o schimbare la mama săptămânii. Săptămâna aceasta, cu 55,1% mama săptămânii este doamna Malvina”.

Prin urmare, Ruxi a fost nevoită să își ia rămas bun de la concurenți, însă a plecat fericită din emisiune căci afară se va revedea cu bărbatul pe care îl iubește: „Mi-am dat seama că sentimentele pentru el sunt reale și n-o să mai fug. Sunt foarte emoționată acum”.

ADVERTISEMENT