Life

Simona Gherghe a împlinit 45 de ani. Ce surpriză i-a pregătit soțul ei, Răzvan: ”Da, am plâns”

Simona Gherghe a împlinit în urmă cu doar câteva zile frumoasa vârstă de 45 de ani, iar soțul ei, Răzvan, a avut grijă să îi pregătească o surpriză de proporții.
03.11.2022 | 20:56
Simona Gherghe a implinit 45 de ani Ce surpriza ia pregatit sotul ei Razvan Da am plans
Ce surpriză i-a pregătit Răzvan soției sale, Simona Gherghe, de ziua ei. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Duminică, 31 octombrie, Simona Gherghe a împlinit 45 de ani. Deși vedeta se aștepta ca toate surprizele să fie cele de weekend-ul trecut, iată că soțul ei, Răzvan a pregătit ceva mai special.

Ce surpriză i-a pregătit Răzvan soției sale, Simona Gherghe, de ziua ei

Simona Gherghe se poate declara o femeie împlinită. Are o carieră de mare succes, doi copii superbi, dar și un soț care o apreciază și are grijă să o surprindă.

ADVERTISEMENT

În acest an, ziua vedetei de la Antena Stars a picat în weekend, iar soțul ei, Răzvan, a decis să-i ofere cadou o scurtă escapadă la Roma.

De cealaltă parte, Ana și Vlad i-au făcut o felicitare mamei lor prin care și-au exprimat iubirea și aprecierea. Iar Simona Gherghe credea că asta a fost totul, pentru acest an.

ADVERTISEMENT

Surpriza a venit însă de abia în momentul în care cei doi s-au întors de la Roma. Soțul vedetei tv, Răzvan, a pus la punct un plan la care aceasta nu se aștepta în niciun caz.

Momentul a fost atât de intens, încât Simona Gherghe a ajuns să plângă.

Practic, Răzvan i-a pregătit prima petrecere surpriză soției sale. După ce s-au întors de la Roma, în momentul în care a deschis ușa de la casă, vedeta a dat ochii cu toate persoanele dragi din viața ei.

ADVERTISEMENT

Fiecare în parte a știut să țină bine secretul, pentru că deși îi uraseră anterior ”La mulți ani”, nimeni nu a pomenit nimic despre ce o va aștepta acasă.

Simona Gherghe a izbucnit în lacrimi

”Adevărul e că mi-a copt-o Răzvan și n-am avut nici cea mai vagă bănuiala. Mă dusese la Roma, într-o excursie cadou, știam că ne vedem acasă, trebuia să luăm copiii că să mergem la colindat, de Halloween.

ADVERTISEMENT

Doar că… în momentul în care am deschis ușa, am dat cu ochii de toți cei dragi mie! Oameni cu care vorbisem peste zi și deja mă felicitaseră!”, le-a povestit vedeta urmăritorilor săi.

Simona Gherghe a fost atât de emoționată încât a început să plângă, la fel cum s-a întâmplat și într-o ediție a emisiunii Mireasa pe care o prezintă.

Vedeta a recunoscut totuși că aceasta a fost cea mai frumoasă aniversare din viața ei, cel puțin până acum.

”Da, am plâns, am fost foarte emoționată că toți ai mei au venit acolo pentru mine! Și da, cred că a fost cea mai frumoasă aniversare din viață mea! Răzvan”, a mai scris Simona Gherghe pe conturile sale de socializare.

ADVERTISEMENT