Life

Simona Gherghe a jignit o concurentă de la Mireasa, în direct. Fanii sunt revoltați: „Trebuie schimbată prezentatoarea!”

Simona Gherghe a jignit o concurentă de la Mireasa, în direct. Fanii sunt revoltați și cer ca prezentatoarea să fie dată afară.
09.11.2022 | 14:04
Simona Gherghe a jignit o concurenta de la Mireasa in direct Fanii sunt revoltati Trebuie schimbata prezentatoarea
Simona Gherghe a jignit o concurentă de la Mireasa, în direct. Fanii sunt revoltați. Foto Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe este în mijlocul unui scandal după ce a jignit o concurentă de la emsiunea Mireasa, în direct. Fanii cer ca aceasta să fie dată afară.

Simona Gherghe a jignit o concurentă de la Mireasa, în direct

Simona Gherghe discuta cu Ada despre frigider și cum nu poate să îl acapareze pentru că nu ar avea loc de ceilalți concurenți să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Sinceră să fiu, nu pot să mă bag în frigider, pentru că suntem toate la un loc”, a fost replica dată de Ada.

În schimb, Simona Gherghe a spus că nu ar putea să intre în frigider pentru că nu încape, având în vedere că Ada este o femeie cu forme.

ADVERTISEMENT

Apoi, gazda de la emisiunea Mireasa și-a cerut scuze rapid și a spus că a făcut o glumă proastă pentru care îi pare rău.

„Pentru că nu încapi. Scuze, nimeni nu încape. A fost o glumă foarte proastă”, a spus repede Simona Gherghe.

ADVERTISEMENT
@cornelusajucausa #misiuneatiktok #mireasa #cornelusajucausa #pamflet ♬ sunet original – Tik Toker

Fanii de la Mireasa sunt revoltați: „Trebuie schimbată prezentatoarea!”

Fanii s-au arătat revoltați de ceea ce a spus Simona Gherghe concurentei de la Mireasa chiar în cadrul emisiunii. Aceștia au acuzat-o de body shaming.

După ce a jignit-o pe concurenta de la Mireasa, oamenii cer ca Simona Gherghe să fie dată afară pentru că nu este prima dată când le adresează jigniri concurenților.

ADVERTISEMENT

„Sunt multe cuvinte jignitoare spuse către concurenți. Trebuie schimbată prezentatoarea.”, a spus un fan.

„Dacă zicea un concurent așa ceva, o lua razna cinstita Simona.”, a spus cineva pe Tiktok, unde a fost publicat clipul video cu momentul respectiv.

„Uneori, chiar vorbești urât cu concurenții. Nu e ok.”, a mai scris cineva pe rețelele de socializare.

Alte persoane care urmăresc emisiunea Mireasa sunt de părere că Simona Gherghe îi umilește mereu pe concurenți, iar un comentator spunea că dacă aceasta era prezentatoare în altă țară, probabil era dată afară.

„O caracterizează ironia și umilirea concurenților.”, „Dacă ar fi prezentat în alte țări, și-ar fi pierdut locul de muncă.”, au mai scris fanii.

ADVERTISEMENT