Life

Simona Gherghe a răbufnit: “Nu ştiu cum sistemul poate să tolereze astfel de personaje”

Simona Gherghe a răbufnit pe rețelele de socializare în legătură cu cazul unei învățătoare din București care și-a jignit elevii.
28.09.2022 | 17:31
Simona Gherghe a rabufnit Nu stiu cum sistemul poate sa tolereze astfel de personaje
Simona Gherghe a răbufnit în cazul învățătoarea care și-a jignit elevii. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a răbufnit pe rețelele de socializare. Cazul unei învățătoare care a jignit o elevă a ajuns în presă, iar prezentatoarea de la Antena 1 este revoltată de faptul că unor astfel de persoane li se permite să predea.

Simona Gherghe a răbufnit după ce o învățătoare și-a jignit elevii

O învățătoare din București și-a numit o elevă “analfabetă”, iar cazul acesteia a ajuns în presă. Mulți părinți sunt revoltați după ce au auzit înregistrarea în care cadrul didactic și-a jignit elevii.

ADVERTISEMENT

Printre aceștia se numără și Simona Gherghe, care nu înțelege cum sistemul de învățământ poate accepta astfel de oameni.

În plus, vedeta este revoltată și de faptul că mulți părinți aleg să nu acționeze în astfel de situații, iar copiii lor ajung să fie jigniți de dascăli.

ADVERTISEMENT

“Nu înțeleg cum sistemul poate să tolereze astfel de personaje. Nu înțeleg cum se poate ca un astfel de om să lucreze în învățământ. Ce refuz să accept și să înțeleg este complicitatea grețoasă a părinților, care susțin învățătoarea.

Omul ăsta care umilește și jignește un copil de 10 ani. Și voi, prin tăcerea voastră, umiliți un copil. Astfel de oameni trebuie excluși din învățământ. Pur și simplu, nu au ce să caute în preajma copiilor!

ADVERTISEMENT

Dascălii trebuie să modeleze suflete și minți, nu să le strivească!”, a transmis Simona Gherghe pe Instastory.

Comportamentul învățătoarei a fost trecut cu vederea și de conducerea instituției de învățământ.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu înțelege cum mai mulți părinți ai copiilor care merg la școala respectivă o susțin pe învățătoarea care a jignit unii dintre elevi.

ADVERTISEMENT
Simona Gherghe
Simona Gherghe, revoltată după ce o învățătoare din București și-a jignit elevii. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Ce i-a îndemnat Simona Gherghe pe părinți

Prezentatoarea de la Mireasa este dezamăgită de sistemul de învățământ de stat din România, motiv pentru care a decis să-și dea copiii la o școală privată.

Simona Gherghe le-a recomandat părinților să aleagă varianta școlilor private pentru copiii lor, acolo unde nu se întâmplă astfel de situații.

“Acesta este motivul pentru care, cât vom putea, vom evita școlile de stat. Dascălii care urlă, jignesc, etichetează, umilesc NU au ce să caute la catedră!

Nu au cum să modeleze mințile și sufletele copiilor! Din păcate, sunt foarte mulți!”, a mai spus prezentatoarea TV.