Life

Simona Gherghe a făcut marele anunț. Ce decizie a luat Antena 1 în legătură cu show-ul Mireasa, după finala sezonului 4

Simona Gherghe a făcut un anunț important în seara marii finale Mireasa, sezonul 4. Prezentatoarea i-a luat pe toți prin surprindere după ce au fost desemnați câștigătorii acestei ediții.
19.12.2021 | 19:11
Simona Gherghe a facut marele anunt Ce decizie a luat Antena 1 in legatura cu showul Mireasa dupa finala sezonului 4
Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Mireasa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a făcut un anunț extrem de important pentru fanii show-ului Mireasa, în finala sezonului 4.

Antena 1 a luat o decizie legată de viitorul acestui reality-show matrimonial, care a fost scurtat în cel de-al patrulea sezon, având o durată de doar 4 luni.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre fanii fideli ai acestui show-fenomen credeau că sezonul care s-a încheiat pe 19 decembrie, cu victoria Elei și a lui Petrică, va fi ultimul. Speculațiile au apărut după ce producătorii au decis să încheie mai devreme actuala ediție, față de cea trecută care a ținut aproape un an.

Mireasa sezonul 5 începe la sfârșitul lunii ianuarie 2022. Anunțul a fost făcut de Simona Gherghe

Ei bine, Antena 1 nu vrea să renunțe la acest format. Chiar Simona Gherghe a dat vestea cea mare după ce a anunțat că Petre și Ela sunt marii câștigători ai sezonului cu numărul 4.

ADVERTISEMENT

Mireasa va continua cu sezonul 5 mai repede decât se așteptau mulți. Vedeta Antenei 1 a declarat că emisiunea se reîntoarce pe micile ecrane cu noi concurenți și noi surprize undeva la finalul lunii ianuarie 2022.

Antena 1 a deschis deja castingul pentru sezonul următor, după succesul înregistrat de primele 4 încercări mai mult sau mai puțin reușite de a forma căsnicii în văzul unei țări întregi.

ADVERTISEMENT

Marele premiu al sezonului 4, câștigat de Ela și Petrică

Premiul de 40.000 de euro a ajuns la cuplul format de Ela și Petrică. Cei doi tineri au fost votați de 46% dintre telespectatori. S-au aflat la o distanță foarte mică de porumbeii situați pe locul al doilea.

I-au urmat îndeaproape Ana și Alexandru, cei despre care se credea până în ultima clipă că vor ieși învingători. Se pare că fanii de pe rețelele de socializare s-au mobilizat și i-au votat pe câștigători, după ce în urmă cu câteva zile spuneau că votul lor va fi deturnat, acuzând producția că trage sforile pentru Ion sau Alex.

ADVERTISEMENT

Pe locul al treilea s-au clasat Raluca și Ion. Marius și Maria au pierdut orice șansă la marele premiu. Îndrăgostiții au refuzat să se căsătorească de dragul audenței ori a premiului pus în joc.

În marea finală au ajuns și trei burlaci. Adelina și Seba au fost singuri în finală, aceștia despărțindu-se în urmă cu câteva zile, fix înainte de deznodământul competiției. În finală s-a aflat și Alina, o concurentă care a mai participat într-un alt sezon Mireasa. A ieșit pentru a doua oară din competiție fără prea mare noroc în dragoste.

 

ADVERTISEMENT