Life
notix pixel id

Anunțul făcut de Simona Gherghe, despre emisiunea Mireasa: ”Am emoţii, sunt sentimentele fiecărui început”

Simona Gherghe a făcut marele anunț despre emisiunea ”Mireasa”. Prezentatoarea de la Antena 1 a anunțat începerea noului sezon al reality show-ului matrimonial.
13.01.2022 | 12:24
Anunțul făcut de Simona Gherghe, despre emisiunea Mireasa: ”Am emoţii, sunt sentimentele fiecărui început”
Mireasa revine la Antena 1 cu al cincilea sezon. Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Antena 1 aduce pe micul ecran, la începutul anului 2022, un nou sezon al reality show-ului matrimonial ”Mireasa”, cu tineri din toate colțurile țării pentru a se îndrăgosti.

”Mireasa” reîncepe pe 22 ianuarie

Emisiunea care a adunat în trecut milioane de oameni în fața ecranului, începând cu data de 22 ianuarie 2022, de la ora 13:30, revine cu al cincilea sezon.

Ulterior, Simona Gherghe și noii concurenți vor fi live zilnic, de luni până vineri, de la ora 14:00, gala eliminatorie fiind în fiecare sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Astfel, Simona Gherghe, cea care se află la cârma emisiunii, este pregătită, dar și emoționată să primească în casa ”Mireasa” o nouă serie de concurenți, însoțiți de cele mai dragi persoane.

Tinerii curajoși sunt dornici să își găsească sufletul pereche, dar și pregătiți să lupte cu îndârzenie, sinceritate și devotament pentru marele premiu.

ADVERTISEMENT

Noul sezon al emisiunii matrimoniale va aduce în fața telespectatorilor alte noi povești de viață, de dragoste, dar și întâmplări mai puțin plăcute, așa cum s-a mai întâmplat și în sezoanele trecute, traiul la comun nefiind la îndemâna oricui.

“Abia aştept să-i cunosc pe curajoşii care vor intra în casa Mireasa, în cel de-al cincilea sezon al iubirii. Am emoţii, sunt sentimentele fiecărui început şi mi-e dor şi de telespectatorii fideli ai emisiunii, care ne-au ajutat să avem audienţe record, sezoanele trecute. Aşadar, ne vedem pe 22 ianuarie, începând cu ora 13:30, la Antena 1!”, a declarat Simona Gherghe, într-un comunicat emis de Antena 1.

ADVERTISEMENT

Sezonul patru ”Mireasa”

În sezonul cu numărul patru care s-a încheiat înainte de sărbătorile de iarnă s-au căsătorit trei cupluri. Marii câtigători, cei care au plecat acasă cu premiul pus în joc de Antena 1, au fost Ela și Petrică.

Cu cei 40.000 de euro, cei doi soți, care au trecut prin multe momente grele în timpul emisiunii, au mărturisit că din banii câştigaţi intenţionează să îşi achiziţioneze o casă în Baia Mare, locul de unde provine tânărul.

ADVERTISEMENT

Pe locul doi, tot căsătoriți, s-au clasat Ana și Alex, iar pe al treilea s-au clasat Raluca și Ion. În finală au mai ajuns și Marius cu Maria, dar ei au refuzat să se căsătorească, motivând că-și doresc să vadă cum evoluează relația lor și în afara competiției.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri