Life

Simona Gherghe, anunț major despre emisiunea Mireasa. Ce se întâmplă în show-ul matrimonial

Simona Gherghe a venit cu o veste importantă legat de show-ul matrimonial Mireasa, de la Antena 1. Ce se petrece în casă.
08.09.2022 | 19:37
Simona Gherghe anunt major despre emisiunea Mireasa Ce se intampla in showul matrimonial
Simona Gherghe, veste importantă legat de show-ul Mireasa. Ce se petrece în casă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a făcut un anunț major despre emisiunea care a ajuns la sezonul 6. Ce se întâmplă în cadrul reality show-ului în care 9 fete și 8 băieți își caută sufletul pereche cu care vor merge în final la altar.

Simona Gherghe, veste importantă legat de show-ul Mireasa. Ce se petrece în casă

Simona Gherghe are o veste importantă legat de show-ul Mireasa, sezonul 6, care a avut premiera pe 29 august. Se apropie ziua în care una dintre concurentele de la Antena 1 va pierde posibilitatea de a forma un cuplu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la finalul acestei săptămâni o fată va intra în casa emisiunii matrimoniale care este găzduită de frumoasa blondină încă de la primul sezon. Cum arată tânăra și ce meserie are, sunt doar două detalii.

„În ediția de pe 9 septembrie o să intre o fostă handbalistă la o echipă de liga 1. E frumoasă, e înaltă cu ochii verzi și are 22 de ani.

ADVERTISEMENT

Avem de luat și niște decizii, că știți, vine una, pleacă alta”, a dezvăluit Simona Gherghe în a doua parte a emisiunii matrimoniale, joi, 8 septembrie 2022, scrie a1.ro.

Declarația prezentatoarei i-a luat prin surprindere pe concurenți, dar și pe telespectatori care abia așteaptă să afle despre cine este vorba.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 va avea misiunea de a o introduce pe tânără în atmosfera show-ului, care a debutat pe micile ecrane în urmă cu aproape două săptămâni.

Mireasa, schimbări remarcabile în sezonul 6

Simona Gherghe moderează de ceva vreme emisiunea matrimonială, care sezonul acesta s-a filmat pentru o săptămână în Turcia, țară unde s-au produs și alte show-uri românești, cum ar fi Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu este singura schimbare remarcabilă care se produce în sezonul 6 de la Mireasa. Reality show-ul se vede în porție dublă, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. Între cele două ediții există o pauză de o oră.

ADVERTISEMENT